Gyerek sportfelszerelések

Legnépszerűbb szűrők
3932 termék

Gyerek sportfelszerelések kicsiknek és nagyoknak

A gyerekek mozgásigénye kimeríthetetlen, folyton rohannak, nyüzsögnek. Nekik sokszor már egy hétköznap is olyan aktív, mint egy felnőttnek egy komoly edzés. A gyerekek közül sokan már egészen kicsi koruktól sportolnak rendszeresen és a legváltozatosabb sportágakat űzik. Ennyi mozgáshoz praktikus és kényelmes ruházatra van szükség, amely egyben mutatós is. A legmenőbb darabokból összeállított szettek remekül megállják a helyüket az iskolában és a szabadidős programokon is. Lehet nyár vagy tél, szabadidő vagy profi sport, a Zalando kínálatában most összegyűjtöttük az összes sportos ruhadarabot, lábbelit és kiegészítőt elképesztően széles méret- és színválasztékban, hogy tetőtől talpig divatos szerelésben mozoghassanak csemetéid is.

Trendi sportruházat kicsiknek - pont mint a nagyoké

A kis sportolók gyakran választanak maguknak példaképet a sportágukból, akire mindenben hasonlítani szeretnének: ugyanolyan sikeresek szeretnének lenni és ugyanúgy szeretnének kinézni. Az utóbbi nagyon egyszerűen megoldható, hiszen az összes sportszergyártó készít gyermek kollekciókat, sőt a világsztárok nevével fémjelzett darabok szintén elérhetők kisebb méretekben is. A kínálatban szerepelnek a híres klubok mezei és edzőfelszerelései is.

Sőt, az aktivitáshoz még járni sem kell tudni: a legkisebbeknek és a már totyogóknak is találhatsz praktikus ruhákat és cipőket, például vízlepergető overálokat, színes pólókat, pulóvereket és nadrágokat. A szinte már felnőtt kamaszok trendi holmik százai közül válogathatnak, hogy bármilyen helyzetben és társaságban kényelmesen és magabiztosan jelenhessenek meg.

Sportfelszerelések a ruházattól a táskákig és cipőkig

Válogass össze az edzésre minden szükséges holmit egy helyről! Biztosan szükség lesz sportcipőre, alsóneműre, pólóra és melegítőre. Trendi színek, menő minták sokaságából válogathattok fiúknak és lányoknak egyaránt. Az edzős cuccokhoz jól jön egy klassz hátizsák vagy sporttáska, praktikus rekeszekkel és zsebekkel a ruháknak és egyéb felszereléseknek.

Hasznos kiegészítő a kulacs is - a pasztell vagy élénk színű, vidám mintákkal díszített palackokban biztonságosan tárolhatók a folyadékok. Sok sportághoz van szükség további kiegészítőkre, a kínálatban most az uszodai papucstól a kapuskesztyűn át a sapkákig és síkesztyűkig számos hasznos darabot megtalálhatsz.