Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
295 termék
diana_ballet
diana_ballet
diana_ballet·

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
notanitboy
notanitboy
notanitboy·

Dr. Martens – A bakancsairól jól ismert világmárka

A Dr. Martens egy 1947-ben létrehozott brit lábbeli és ruházati márka, amely mindemellett különböző kiegészítőket, ruhákat, táskákat, valamint cipőápoló termékeket is gyárt. Legismertebb termékük talán mégis a légpárnázott talpról elhíresült bakancs. Ezeket jellegzetes alakjuk, fűzőlyukas felépítésük és a sárga varrásuk is markánsan megkülönbözteti a műfajban elérhető többi terméktől. Ha szeretnél egy vagány vintage, ám közben mégis örökzöld lábbelit, amely maximális kényelmet nyújt, vess egy pillantást a honlapunkon elérhető Dr. Martens kínálatra!

Töretlen népszerűség a 90-es évek kezdete óta

A bakancsok elsősorban az 1990-es évek hajnalán lettek felkapva, ami a grunge divat megjelenésének volt köszönhető. Ezt követően, a 2000-es évek alatt az elérhető modellek tárháza tovább bővült, a hagyományos fekete dokik mellett megjelentek a Martens szandálok, acélbetétes bakancsok is. A márka kifejezett célja volt, hogy egy új termékvonalat indítson, amely szélesebb vásárlóközönség – elsősorban a fiatalok - számára is érdekes lehet. Ezzel a döntéssel a Dr. Martensnek sikerült megalapozni sikerét.

Modelljeik manapság nők, férfiak és gyerekek számára is elérhetőek. Mind a sarok típusát (lapos, blokk, platformos, avagy telitalpú), mind annak magasságát illetően (3-tól több mint 10 centiméteres magasságig) számos opció közül választhatunk. A magas minőségű bőr lábbelik mellett pedig szintén bőr és műbőr táskák, kötött zoknik és egyéb ruházati termékek széles választákából válogathatsz a Zalando webshopjában.

Fenntartható termékekkel a környezetért

A legnagyobb márkákhoz hasonlóan a Dr. Martens is nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságra, amely szerencsére egyre inkább előtérbe kerülni látszik a divat világában. Mivel elsősorban bőr bakancsaikat, csizmáikat forgalmazzák nagy számban, egyértelmű, hogy számukra ennek az anyagnak az etikus felhasználása lesz a prioritás. A webshopunkban elérhető „Leather Working Group” címkével ellátott Martens termékek az úgynevezett bőr munkacsoport protokollja szerint ellenőrzött és tanúsított, környezettudatosabb bőrgyártóktól származnak. Ezek az anyagok sokkal környezetkímélőbb, etikusabb eljárás során lettek előállítva. Mindemellett a magas minőség garanciát nyújt arra is, hogy kedvenc lábbelidet hosszú évekig tudod majd viselni.