Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
640 termék

Timberland – több mint bakancs

A Timberland ikonikus sárga bakancsait senkinek nem kell bemutatni. A leginkább strapabíró és kényelmes csizmáiról ismert márka kitűnő minőségű cipőket és szabadidős ruházatot kínál azoknak, akik folyamatosan mozgásban vannak.

Akár hosszú erdei túrára indulsz, akár a városi dzsungelben vesznél el, a Timberland megbízható termékei ideális választás lesznek. Vágj bele felkészülten a következő kalandba, szerezd be kedvenc Timberland darabjaidat a Zalandón!

A természet szeretete ihlette

Az első Timberland csizmákat 1973-ban tervezték az amerikai New Englandben, ahol sűrű erdők és sziklás partok váltják egymást, a telek zordak, és a hóviharok sem mennek ritkaságszámba. A márka úgy alkotta meg a legendás cipőit, hogy viselőik számára semmilyen terep vagy időjárás ne jelentsen akadályt. Így a természet szerelmesei a lehető legtöbb időt tölthetik a szabadban.

A gondos megmunkálásnak és a gyártás során alkalmazott innovatív technológiának köszönhetően a Timberland új szintre emelte a vízhatlanság fogalmát. A bakancsok tökéletesen vízállóak, alapanyaguk a legkiválóbb minőségű bőr.

Az eredeti vízálló csizma mellett további modellek is helyet kaptak a márka kínálatában. A sportcipők, szandálok és papucsok kialakítása során szintén a kényelem és a tartósság jelentik a fő szempontot. A termékpaletta ruházati termékekkel és kiegészítőkkel bővült, amelyek jó szolgálatot tesznek a mindennapokban. A női és férfi modellek mellett a legkisebb felfedezők számára is találsz praktikus darabokat a Zalandón.

A Timberland márka neve a funkcionális viselet szinonimájává vált. De arról se feledkezzünk meg, hogy karakteres termékei garanciát jelentenek a stílusos megjelenésre. Ezt mi sem bizonyít jobban, mint hogy számos híresség választja a Timberland kollekcióit.

Együtt a környezetért

Ezek a termékek arra lettek kitalálva, hogy jól érezd magad, amikor a szabadban vagy. A Timberland hisz abban, hogy nemcsak élveznünk, hanem óvnunk is kell a környezetünket.

A márka darabjai környezettudatos anyagokból készülnek, és még mindennapos használat mellett is hosszú éveken át hű társaid lesznek. A Timberland emellett aktív résztvevője különböző környezetvédelmi kampányoknak is.