Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
613 termék

Élvezd a mozgás örömét ASICS termékekkel!

Te mit szeretsz legjobban a sportban? A határaid kitolását, az edzés utáni jóleső érzést, vagy éppen az egész napi munkát levezető, kellemesen átmozgató gyakorlatokat? Akármelyiket is, egy biztos: a mozgás semmihez sem hasonlító örömöt tud nyújtani, ha helyesen csinálod. Többek között ezt ismerte fel a japán üzletember Kihachiro Onitsuka is, mikor 1945-ben megalapította az ASICS elődjét.

A vállalatnál kezdetben kosárlabdacipők gyártásával foglalkoztak, majd fokozatosan más sportágak felé is nyitni kezdtek. Gyorsan jött népszerűségüket jól mutatja, hogy csupán néhány éven belül az ASICS termékeit már olimpiai atléták is hordták. Manapság a cipők mellett más sportruházati termékeket és kiegészítőket is előállítanak.

Lendülj mozgásba az ASICS termékeivel a Zalandón! Kínálatunkban férfiak, nők és gyermekek is megtalálják a mozgásformájukhoz illő darabokat.

Vidámság és lendület egy japán sportmárka prezentálásában

Az ASICS ruhái és cipői akár első pillantásra elvarázsolhatnak a belőlük áradó modern vidámsággal. A minőségi alapanyagokból készült termékek olyan egyediséget nyújtanak számodra, amivel még élvezetesebb lesz a mozgás. Élénk színek, szembetűnő minták és kényelmes kialakítás teszik teljessé a professzionális minőségű produktumokat.

A korszerű technikai eljárásoknak köszönhetően, ha az ASICS-et választod, egy funkciójában és stílusában is hozzád illő terméket kaphatsz kézhez. Cipőik megerősített sarokkal, légáteresztő kialakítással, rugalmas külső talppal vagy akár beépített lúdtalpbetéttel teszik még komfortosabbá edzéseidet. Gyorsan száradó ruháikkal a legizzasztóbb pillanatokat is könnyen veszed majd.

Egészséges test, kiegyensúlyozott lélek

Az alapító Kihachiro Onitsuka a kezdetektől fogva fontos alapelvének tartja, hogy sport közben ne csak a test, de a lélek is fejlődjön. Nem csupán az ASICS neve származik ebből a koncepcióból, de a márka egész víziója erre épül. Céljuk, hogy megmutassák, a mozgás a test mellett a lelket és a szellemet is teljesen át tudja formálni. Ennek érdekében indították ASICS Movement for Mind programjukat is. Átfogó kutatásukban egyértelmű eredményeket tudtak felmutatni annak bizonyításaképpen, hogy milyen sokat jelent a sport a mentális egészség terén.