Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
467 termék

Triumph: nem véletlenül az egyik legnépszerűbb fehérnemű márka

A Triumph márka nem hiába vívta ki magának a világhírt. Nevének említésére mindenkinek egyből a minőség, az elegancia és a kortalan divat jut eszébe. A minőségi és változatos fehérneműk már több mint egy évszázad óta triumfálnak a piacon.

Az 1886-ban alapított, eredetileg egy fűzőgyár továbbfejlesztéseként létrehozott, fehérneműkkel gazdagított készlet a német Johann Gottfried Spiesshofer és Michael Braun kreálmánya. A heubachi fészerből származó termékek a márkanév hajnalán még "Spiesshofer & Braun” néven futottak, a két tulajdonosra utalva, később azonban a párizsi Arc de Triomphe inspirációjára felvette a márka a mai napig használatos Triumph nevet. Ezután már nem telt sok időbe, míg a márka az egész világot meghódította merész megjelenésű, újszerű formavilágú alsóneműivel, és elfoglalta mai, előkelő helyét a divatvilágban.

A Triumph fehérneműk változatos kavalkádja

A Zalando oldalán fellelhető Triumph termékek nem csak klasszikus fehérneműk, hiszen a repeortár tovább szélesedett az évtizedek folyamán. Nálunk megtalálhatók a fehérnemű mellett a pizsamák és fürdőruhák, valamint trikók, bodyk és zoknik is, minden méretben és formában, hogy bármely hölgy megtalálhassa a számára legjobban tetsző és hozzá legjobban illeszkedő viseletet. Természetesen a gazdag színvilág tovább tarkítja az amúgy sem egyhangú kínálatot.

Formatervezés terén meg kell említenünk a legkedveltebb darabokat, mint például a háromszög melltartót, az igen közkedvelt push-up dizájnt, a klasszikus, merevítős darabokat, illetve a merevítés nélküli melltartókat. A felsorolás a teljesség igénye nélkül kínál bepillantást a Zalando gazdag készletébe, a több száz modell változatos kavalkádjában mindenki bátran találhat magának tetszőt.

A gyönyörű, egyedi darabok széles választéka valóban kielégíti a legkülönbözőbb igényű vásárlóit is. A készletünkben megtalálhatók nagyobb méretezésű fehérneműk, sőt, kismama viselet is. Számos, gyönyörű színvilágú, speciális formatervezésű darab dobja fel az egyébként is hihetetlenül gazdag repertoárt. Legyen az sportmelltartó vagy érzéki body, amit keresünk, a Triumph eredeti, praktikus darabjai választásával a magabiztosság érzete garantált viseletük közben.

Finom anyagok és fenntarthatóság

A fehérneműk anyagfelhasználásuk szerint készülhetnek poliamidból, elasztánból, csipkéből, poliészterből, tüllből, viszkózból, lyocellből vagy pamutból, illetve ezek variánsaiból. A különböző anyagok különböző stílusú darabok megvalósításához kínálnak remek lehetőséget, hiszen megmunkálhatóságuk nagyban befolyásolja, hogy éppen bugyi vagy hálóing készül az adott matériából. A finomabb anyagok az érzékeny testrészek fedésénél tesznek tökéletes szolgáltatot, míg a többi biztosítja a ruhadarab tartását és strapabírását.

Fontos szempont továbbá, mekkora hangsúlyt fektet a brand a fenntarthatóságra. Számos, nálunk kapható Triumph terméknél fel van tüntetve külön információ arról, hogy a gyártás folyamán felhasznált anyagok például megújuló nyersanyagból származnak, melynek köszönhetően környezetbarát módon tudnak jelen lenni a piacon. Így nem csupán a minőség és kényelem miatt jár jól a vásárló, hanem a környezetre gyakorolt minimális hatás miatt is.