Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
502 termék
Kövesd a neked tetsző márkákat
Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Triumph, a kényelem és a minőség szimbóluma

A Triumph története 1886-ig nyúlik vissza, amikor Johann Gottfried Spiesshofer fűzőgyártó és Michael Braun kereskedő megalapították a Spiesshofer & Braun fűzőgyárat a dél-németországi Heubachban. Hamarosan a hat főt foglalkoztató kis cégből 150 főt foglalkoztató gyár lett. „Minden nő úgy akar kinézni, mint egy császárnő” – vallották. Fűzőik képesek voltak a női alakot az akkori szépségideálhoz formálni, így azonnal népszerűvé váltak. A márka alapítóit a párizsi Triumph diadalív ihlette a névválasztásra.

Fehérneműk forradalma

A fehérneműk forradalma 1959-ben következett be, amikor a női fehérneműkben megjelent az első elasztánszál, amelyet mi lycra néven ismerünk, és amely érezhetően javította a szövet tulajdonságait. A fehérneműk kényelmesebbé és könnyebben karbantarthatóvá váltak. 1962-ben a Triumph megkezdte a bikinik és fürdőruhák gyártását. Öt évvel később ők voltak az elsők, akik felesleges varratok nélküli, rugalmas melltartókosarakat használtak.

Nem sokkal később a fiatalság és a szexuális szabadság fontos reklámtémává váltak: a szépséget, a szexualitást és az érzékiséget reálisan ábrázolják. A teljesen átlátszó melltartót Németországban a „Na és? A test divatban van” szlogennel reklámozták.

Innovatív technológiák

A márka fehérneműi a legmagasabb minőségűek közé tartoznak, ezért is van olyan nagy kereslet rá a nők körében már több mint egy évszázada. A Triumph márka elsősorban női fehérneműkre összpontosít. Büszke a minőségi anyagokra, hogy minden nő a lehető legkényelmesebben érezze magát. Hosszú fennállása során a márka folyamatosan dolgozott önmagán és új technológiákat fejlesztett csapatával. Tervezőik sem maradnak le, folyamatosan új és eredeti ötletekkel állnak elő.

A Triumph a női kollekcióiban melltartókat, bugyikat, hálóingeket, pizsamákat, köntösöket, fűzőket és bodykat kínál.

Mivel a Triumph megérti a női igényeket, és tudja, hogy mindannyiunknak más-más elvárásai vannak, a darabok között sokféle anyagot találsz: pamut, szatén, csipke, velúr és funkcionális mikroszálak közül válogathatsz. A legtöbb sportoló nő pedig biztosan értékelni fogja a Triaction termékcsaládot.

Mivel mi is azt szeretnénk, hogy mindig kényelmesen érezd magad a bőrödben, nálunk is megtalálható a Triumph fehérneműk széles választéka, hogy pontosan megtaláld azt, amire szükséged van.