Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
2 termék

ABODI: futurista barokk fantázia a tündérmesék földjéről

Az ABODI megálmodója, Abodi Dóra Erdélyben született. A művészet kisgyerekkora óta aktívan jelen volt az életében, így nem is csoda, hogy kis csavarral ő is művészi pályára lépett. Tanulmányai során a francia és olasz behatások is érvényesültek, tanulmányait a Francia Mod’Art budapesti tagozatán kezdte, majd Milánóban a Domus Academyn folytatta.

A márkát 2009-ben hozta létre, vízója ötvözi a hagyományt, az erdélyi és magyar népművészetet-Az érzelmes és spontán román attitűd hatása igazán különlegessé teszi ezt a misztikus világot, amelyet az ABODI képvisel. Az inspirációt mesteri és részletekre odafigyelő megmunkálás követi, így készülnek az aprólékos gonddal tervezett és kivitelezett darabok.

ABODI kollekció:a mítoszok világától a vörös szőnyegig

A márka szimbóluma az iker unisus, amely egyesíti az unikornis különlegességét, szépségét és a Pegazus erejét. Az ABODI darabok kifinomultak, erőt és misztikusságot sugallanak.

Fiatalos, kreatív innováció tradicionális gyökerekkel ötvözve teszi a márkát vonzóvá. Nem egy híresség választja Dóra munkáit, ha a vörös szőnyegen kell felvonulniuk, egy igazán figyelemfelkeltő, gyönyörű ruhadarabban. Bevallása szerint Dóra állandóan a tervezésre gondol,és ez tükröződik is kollekcójában , ahol a különböző forrásokból származó inspirációmorzsák dinamikus harmóniává olvadnak össze.

Vàlogass te is a Zalando választékában, és légy gazdagabb egy varázslatos high fashion darabbal. A sportos daraboktól az estélyi ruhákig minden egyes ABODI termék megalkotójának vad energiáját tükrözi, amely a részletekben, anyagvasztásban és formavilágban alakul át vibráló divatelemekké.

Egyediség és etikusság

Az ABODI nyomatai, rátétei és hímzései mind egyedi tervezési folyamat eredményei, komplex kreatív munka gyümölcsei. Hagyomány ès fejlesztés találkozik ebben a munkában, a klasszikus és modern elemek gyakran meghökkentő keveredésével születnek az emlékezetes kollekciók.

Az ABODI fontosnak tartja a termékek helybeni kivitelezését, magyar varrodákkal, varrónőkkel dolgoznak együtt. Alapanyagjaik etikus beszállítóktól származnak, és azon dolgoznak, hogy ezek is helyben készüljenek. A márka régi varrógépeket és kimaradt anyagokat adományoz iskoláknak, kézműves foglalkozásoknak, így segítve a fiatalokat és csökkentve a kibocsátott hulladékot.