Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
1 704 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Lacoste – a krokodilos cég, ami meghódította a világot

A Lacoste cég 1933-ban született René Lacoste teniszező és André Gillier vállalkozó együttműködéséből Franciaországban. Ikonikus krokodilos lógójukat a sportoló beceneve ihlette, mely egy mókás fogadás következtében ragadt rá. Mára elégedett vásárlók milliói bíznak meg a márka textil- és bőráruiban, parfümjeiben, napszemüvegeiben, karóráiban és egyéb ruházati cikkeiben.

Miközben ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg jó pár Lacoste termék talál gazdára éppen. A cég több mint száz országban képviselteti magát, bátran kijelenthetjük hát, hogy egy igazi világmárkává nőttek. És hogy mi a sikerük titka? Nem más, mint a magas minőség és professzionalizmus - mind a gyártás, mind pedig a vevők kiszolgálása során.

Ismerd meg a Zalando széles Lacoste kínálatát te is! Mondj igent a francia minőségre akár női, férfi vagy gyerek kollekciót keresel!

Megbízhatóság és frissesség egy francia luxusmárka tálalásában

A Lacoste elsősorban négy alapelv köré építi működését. Ezek az együttműködés, a vakmerőség, a felelősség és a figyelem. Sikerüket a náluk dolgozó szakemberek és tehetségek gyümölcsöző együttműködésére alapozzák. Vakmerően innovatív megoldásaikkal mindig új színt tudnak vinni termékpalettájukba. Tisztában vannak vele, hogy professzionális luxusmárkaként felelősséget kell vállalniuk a megbízható minőségért. Munkájuk során pedig a legapróbb részletekre is odafigyelnek, hogy te a legjobb termékeket kaphasd.

Indulj egy kellemes sétára egy ízlésesen csipkézett edzőcipőben! Tudd le könnyedén a bevásárlást egy modern kialakítású bevásárlótáskával! Vagy csak mutasd meg egyéniséged egy ízléses pólóban! Bármilyen terméket is keresel, a Zalando üde és vidám lehetőségeket kínál neked.

A középpontban a minőség, a társadalom és a környezet

A Lacoste termékek olyan gyárakban készülnek, amik mind magas minőségügyi-, szociális- és környezetvédelmi előírásoknak felelnek meg. Emellett a cég 2012-ben csatlakozott az ENSZ által megfogalmazott Globális Megállapodáshoz is, ami tíz pontban foglalja össze a követendő emberi jogi, munkajogi, környezetvédelmi és korrupció elleni elveket. A Lacoste elkötelezett abban, hogy dolgozói, vásárlói és a környezet számára is a maximumot nyújtsa.