Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
1828 termék

Lacoste: időtlen stílus és funkcionalitás Franciaországból

René Lacoste, az 1920-as évek teniszlegendája, aki „Krokodil” becenéven híresült el a pályán,1933-ban alapította cégét André Gillierrel. Jellegzetes krokodil logójával és a sportruházatból eredő gazdag örökséggel a Lacoste az időtlen elegancia és a sport által inspirált stílus szinonimájává vált.

A márkát a kezdetektől a stílus és a funkcionalitás vezérelte, és a kifinomultság és a sportosság fúziójára törekedett. Első ikonikus darabja a pamutból készült pólóing volt, amely gombos nyakával, bordázott gallérjával és mandzsettájával a mai napig kifejezi ezeket az értékeket.

Az évtizedek során a márka a pólóingeken túl kibővítette kínálatát a ruházati cikkek, lábbelik, kiegészítők és illatanyagok széles skálájával a férfiak, nők és gyermekek számára is. A Lacoste dizájnja letisztult vonalakról, élénk színeiről és kifogástalan kivitelezéséről ismerhető fel, ami időtálló vonzerőt teremt, trendektől függetlenül.

Lacoste ruházat: a pólóingen túl

A márka színes, izgalmas ruházatot kínál, amely mindig megőrzi az alapértékeket és nem ismert kompromisszumot, ha az alapanyagokról van szó. Puha pamutoktól a funkcionális szövetekig minden darab kifogástalan minőségben készül, és sokáig használható lesz.

A férfi, női és gyerek ruházat színvilága a finom pasztellektől az élénk színekig terjed, színátmenetes, color block kombók teszik izgalmassá a klasszikus sziluetteket. Bármelyik is álljon közel hozzád, a márka darabjaival biztosan találhatsz magadnak olyan ruházatot, amiben jól érzed magad és kifejezi az egyéniségedet.

A cég marketing stratégiája a mai napig kifogástalan, kollaborációkkal teszik a fiatal generációk számára is izgalmassá a termékeiket, ezek a különleges kollekciók egy friss csavart adnak a ruhadarabokhoz és szélesebb közönség számára teszi őket kívánatossá. Legyen az a klasszikus stílus , vagy a modern trendek, a Lacoste ruházat mindig kiváló minőségű ruhákat fog neked nyújtani.

Lacoste lábbelik és kiegészítők

Ha olyan lábbelit szeretnél, amely nem megy ki a divatból, válassz a Lacoste férfi vagy női modelljei közül. A márka 1991óta készít cipőket is, az edzőcipőktől hétköznapi stílusokig. A kiváló alapanyagokból gondos kivitelezéssel készült darabok sokoldalú kiegészítői lesznek öltözetednek. Egy klasszikus fehér bőrcipő viselhető laza nyári darabokkal de akár elegánsabb öltözettel is az esti programokhoz.

A cipőknél is megjelennek a kollaborációk, az izgalmas vonalú és dekorú sneakerek limitált kollekciójukkal igazán különleges adalékai lehetnek gardróbodnak. Egészítsd ki egyszerű öltözetedet egy igazi statement darabbal, és garantáltan eléred a kívánt hatást. Nézz körül a Zalando átfogó kínálatában, vásárolj magabiztosan és viseld örömmel új stílusaidat.

A krokodil logót azonnal felismerik a valódi minőség jeleként, bármilyen termékről legyen is szó. A Lacoste gyönyörű táskákat és egyéb kiegészítőket kínál, hogy tetőtől talpig kifinomult, sportos eleganciába burkolhasd magad.