Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
299 termék

Gucci, a divat megtestesítője

Napjaink egyik legismertebb luxusmárkája, a Gucci minden divatrajongó által hatalmas imádatnak örvend. A Guccit 1921-ben alapította Guccio Gucci az olaszországi Firenze városában. Guccio pályafutása során portásként is dolgozott egy jól menő londoni hotelben, ahol elleste a szállóvendégek választásait a divat terén, hogy aztán kitanulja a bőrdíszműveskedést. A tudásával és az inspirációjával megalapította saját márkáját, mely főleg bőrből készült utazási cikkekkel kereskedett. A későbbiekben aztán áttért a lovas kiegészítőkre is.

Ahogyan az évek teltek, a híres divatház egyre csak bővült, így kínálatuk több kiegészítőre is elkezdett kiterjedni, így a márka termékei között megtalálhatjuk a ma is nagyon népszerű kézitáskákat, lábbeliket, sminktermékeket, illatszereket, lakberendezési tárgyakat és ruházati darabokat.

A romantikus divatház

Manapság a romantikusnak, kortársnak és eklektikusnak nevezett Gucci divatház hatalmas befolyással rendelkezik a divatipar világában, és még azon túl is. A globális trendeket meghatározó márka minden évben innovatív termékeket dob a piacra. A divatház erős márkaidentitással rendelkezik, melyet a magas minőségű kézművesség és a merész dizájn is mutat. A vásárlók a termékek kézbevételekor igazán az olasz kézművesség csúcsát érzékelhetik.

Az olasz luxus divatmárka csodás termékei

Egy jól megformált napszemüveg sokszor öltözékünk megkoronázása lehet, amely kiegészíti és teljessé teszi outfitünket. Ez nincs másképp a Gucci napszemüvegeivel sem, amelyek sok divatimádó számára áhított viseletek. Ezért is válogathatsz különböző modelleink közül a honlapunkon, legyen az női, férfi vagy uniszex kiegészítő. A kollekcióban megtalálhatsz merész formákat és kialakításokat, továbbá a már megszokott csodás alapdarabokat is, mint a fekete kerettel rendelkező, egyszerű, de mégis letisztult szemüvegek.

Ezek a remekművek tökéletes kiegészítői lehetnek egy forró nyári estére hordott ruhának, vagy akár a hétköznapok viseleteibe is könnyen beleillesztheted. A semleges árnyalatok mellett színes lencsével és kerettel rendelkező termékek közül is válogathatsz, amely egyszerre retró, de mégis modern kinézetet kölcsönözhet. Hagyd ragyogni ezt a kiegészítőt, hogy aztán általa te is tündökölhess! Irány a Zalando, ahol kedvedre válogathatsz a legjobb termékek között!