Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
1 454 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Champion – A divattörténelem egy jeles ikonja

A Champion cég elődjét 1919-ben alapította három amerikai testvér. Elsősorban pulcsik és sportruházati termékek gyártásával foglalkoztak, a fő sikert azonban az iskolai egyenruhák felé fordulás hozta meg számukra. A University of Michigannel kötött együttműködésük által született meg a ma már világszerte elterjedt egyetemi ruházat koncepciója, köztük a valaha volt első kapucnis pulcsi.

Manapság a Champion kényelmi ruházatáról, cipőiről és sporttermékeiről híres. Kollekcióiknak profi bajnokságok élcsapatai, hírességek és vásárlók milliói szavaznak bizalmat. Az általuk tervezett, ikonikus Reverse Wave pulcsit az amerikai Modern Művészeti Múzeumban is kiállították, mint a divattörténelem egy jeles képviselőjét.

Mutasd meg a benned lévő bajnokot a Champion termékeinek segítségével! Válogatásunkban nők, férfiak és gyermekek egyaránt megtalálhatják a hozzájuk illő ruhadarabot.

A korszakalkotóan minőségi sportmárka

Csöppet sem véletlen, hogy a megalapítása óta eltelt évtizedek során a Championben professzionális csapatok, egyetemek és iskolák sokasága bízott meg. Kiváló minőségű alapanyagaik és korszakalkotó gyártási technológiáik kiemelték őket a versenytársak közül. Szabadalmaztatott Reverse Wave módszerük elképesztő időtállóságot és rugalmasságot kölcsönzött termékeiknek.

A minőség mellett a hangulatos egyediségre is nagy hangsúlyt fektetnek. Vidám és kényelmes Champion darabokat hordva felszabadultan indulhatsz következő edzésedre, egy kávéházi csevelyre vagy akár a munkahelyedre is. Válassz egy szivárványszínekben pompázó leggingset, egy pihe-puha téli dzsekit vagy egy rugalmas kosárlabdacipőt! A Zalandó kinálatában bármely alkalomra és élethelyzetre megtalálhatod a hozzád illő modern ruházatot, ami hosszú időn keresztül szolgál majd téged.

Úton a Fenntarthatóbbság felé a Championnel

A Champion évek óta elkötelezett abban, hogy csökkentse a gyártása során keletkező környezeti terhelést. Nap mint nap azon dolgoznak, hogy elősegítsék az energiatakarékosságot és a megújuló erőforrások használatát. Szakértőkkel és szervezetekkel karöltve igyekeznek megtalálni a megoldást hulladékkibocsátásuk drasztikus csökkentésére és folyamatos lépéseket tesznek a hatékony újrahasznosítás felé.

Ha a Zalando Champion termékeiből válogatsz, minőségi és kényelmes termékeket találsz. Emellett választásoddal egy olyan céget támogatsz, ahol szívükön viselik a Fenntarthatóbbságért folytatott küzdelmet.