Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
794 termék
vivenra
vivenra
4 termék
Kövesd a neked tetsző márkákat
Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
emmaperalta_
emmaperalta_
8 termék

Vans: A nagyon laza márka

olyan márka létezik, amelyik olyan annyira lazán állna az élet nagy kérdéseihez, mint a Vans. Az amerikai cégnek már a nyitáskor komolyan meggyűlt a baja a szervezettséggel. Az üzletnyitás napján csak a mintadarabok álltak készen az üzletben. A tizenkét vásárlótól azt kérték, válasszanak Vans cipőt, majd délután menjenek vissza, és vegyék át az addig legyártott modellt. Igen ám, de a boltban nem volt visszajáró. Azokat, akik átvették a modelleket, megkérték, hogy másnap térjenek vissza a cipők árával. Szerencsére ezt mindenki megtette. Ez bizonyítja, hogy a termékekkel könnyű elégedettnek lenni.

Ha Originals cimkével ellátott terméket vásárolsz, az még az eredeti, 1966-os minta szerint készült. Ekkoriban agyár igyekezett kifejezetten olcsó cipőket készíteni. Olyan lábbeliket, amelyek erősek, tartósak és egyben kényelmesek is.

A Vans cipőket elsősorban a fiatalok kedvelik. Ezeket ugyanis tényleg “csak fel kell venni”, sok modellnél még a bekötéssel sem kell bajlódni.

Mit tud a Vans?

A brand termékeinek külön kultusza van például a gördeszkás szubkultúrában, de mára az munkahelyeken is találkozhatsz ezekkel a cipőkkel. Az ok egyszerű: a termékek tartósak, kényelmesek és jól is néznek ki.

A Vans cipők remek társak, az irodában, de nem hagynak cserben akkor sem, ha délután sétálnál egyet a haverokkal.

A hagyományos vászoncipőkhöz képest ezek a lábbelik egy kicsit jobban tartják a bokádat és általában a talp is erőteljesebb kiakalítású. Ennek köszönhetően akkor is kényelmesen érezheted magad, ha cipkedned kell, vagy elhagyod az aszfaltozott utakat.

A Vans és a divat

Amárka ma már előkelő helyet foglal el a divatban. A tinédzserek azért kedvelik, mert kényelmes, és pont az iskolai igénybevételnek megfelelő. Nyugodtan lehet benne kosarazni a szünetben, de nem szúr szemet akkor sem, ha egy kicsit elegánsabban kell mutatkozni.

A huszon- és harmincéves korosztály szintén a kényelem és a praktikum miatt kedveli. Főleg azok körében népszerű, akiknek a munkája nem követeli meg a formális öltözködést.

A cég színes, laza kiegészítői a Vans cipőkhöz hasonlóan minőségi anyagokból készültek. A pólókkal és táskákkal egységessé teheted a megjelenésedet.