Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
3 732 termék
ritselaar_
ritselaar_
ritselaar_·

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Armani – Luxus egy kattintásnyira tőled

A világhírű Armani luxusmárka új szintre emelte a stílus fogalmát. Az Armani életérzés egyszerre szól a ruhadarabok és kiegészítők összejátékáról, és arról, hogyan érzed magad, miközben Armanit viselsz.

A márkát Giorgio Armani alapította 1975-ben. Víziója az volt, hogy olyan kényelmes és funkcionális ruhákat alkosson, amelyek természetesen követik a test vonalait, de nem mellőzik az eleganciát sem. Az Armani termékpalettája ruhákat, cipőket, kiegészítőket és kozmetikai cikkeket tartalmaz. A divatház évről évre páratlanul izgalmas kollekciókat mutat be a kifutón, ugyanakkor a kifinomult és letisztult termékjegyek garantálják a ruhadarabok időtállóságát.

Prémium minőség, a te igényeidre szabva

A divatház almárkáinak gazdag választéka igazodik a különböző vásárlói igényekhez, természetesen a megszokott Armani minőségben.

A Giorgio Armani talán a legismertebb a márka portfóliójában, exkluzivitását jól mutatja, hogy termékei kizárólag a cég butikjaiban és luxusüzleteiben érhetők el. Jó hír, hogy a Zalandón elcsíphetsz néhányat az ikonikus GA monogrammal ellátott kiegészítőkből.

Az Emporio Armani a trendi és fiatalos irányvonalat képviseli. A kollekcióban a visszafogott színek dominálnak, az egyszerű, letisztult fazonok jól kombinálhatók egymással. Az almárka termékeiben mindig készen állhatsz a modern élet kihívásaira. A Zalandón az Emporio Armani darabok hatalmas választékát találod.

A sportruházatra és sportcipőkre specializálódott EA7 Emporio Armani a divatház és a Reebok márka együttműködéséből született. A termékek kiválóan ötvözik a Reebook technológiai szakértelmét az Armani darabok eleganciájával.

Az Armani Exchange szélesebb kör számára elérhető darabokat kínál, és elsősorban a fiatalabb divatrajongókat célozza meg. Mindegy, hogy pólót, inget vagy nadrágot keresel, biztosan találsz kedvedre valót. Dobd fel a megjelenésedet egy ízléses órával vagy egy praktikus táskával.

Az Armani felelősségvállalása

Az Armani társadalmilag elkötelezett márka. A márka atyja, Giorgo Armani különösen fontosnak tartja, hogy olyan kezdeményezéseket támogasson, amelyek a fenntarható fejlődés ügyét szolgálják. Egyik legismertebb projektje ezek közül, amelynek keretében nemzetközi szervezetekkel együttműködésben tesz a tiszta ivóvízhez való hozzáférés biztosításááért és a zöldfelületek arányának növeléséért.