Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
7 573 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
modricstefan
modricstefan
modricstefan·

Nike: a sportolók legjobb barátja

Tudtad, hogy a Nike az atlétikai cipők piacát hatalmas százalékban foglalja el, így valószínűleg a jövőben is az egyik legnépszerűbb sportcipő márka marad? Vagy, hogy eredeti neve Blue Ribbons Sports, vagyis Kék Szalag Sport volt? És azt, hogy nevét a győzelem görög istenéről, Nikéről kapta?

Nike innováció

Kétségtelen, hogy a Nike hatalmas népszerűségnek örvend évek óta, hiszen a világ egyik legismertebb sportmárkája. De mi lehet az oka ennek a népszerűségnek? A Nike az évek során megannyi innovatív és ikonikus cipőt dobott a piacra. A techonológiai újítások és a kiváló minőségű termékek a mai napig is vásárlók millióit csábítja el. A márka hitvallásával minden mozgást kedvelő egyén azonosulni tud: a sportolás szeretete és öröme, a teljesítmény és az inspiráció hulláma mindenkit egy közösséggé kovácsol. A Nike összehozza az embereket, és együtt buzdítja őket a mozgásra.

Nike, ami több mint csak cipő

Az 1980-as évek folyamán a Nike termékpaletta bővítésen ment keresztül, immár nem csak sportcipőket árusítottak. Ezek után tevékenységük számos sportágra és régióra kiterjedt. Ez az időszak adta meg az alapját a Nike mostani termékkörének. A mozgást kedvelők részére a márka megannyi ruházati terméket gyárt, így akár teljes outfitünket képesek vagyunk csak Nike termékekből összeállítani. Micsoda összhang! A légáteresztő sport felsőruházat tökéletes lehet bármilyen mozgásformához, hiszen gondoskodik bőrünk szabad lélegzéséről. A leggingsek és nadrágok olyan kényelmet biztosítanak számunkra, mely akadálymentesíti minden mozdulatunkat.

Lábaink a Nike edzőcipőiben sosem fognak elfáradni. A márka az utcai viseletről is gondoskodik. Akár az edzőterembe, futáshoz vagy az utcára vennéd fel, a Nike sportcipője minden terepen megállja a helyét. Amellett, hogy ezek a lábbelik kényelmesek, a divat központjában is állnak. Népszerű választás egy-egy ötlözék kiegészítőjeként, sőt, akár teljesen mást stílust is kölcsönözhetünk velük, így bármilyen outfitet képesek vagyunk sportosabbá varázsolni. Hidegebb időkre elkélhet a Nike melegítőszettje, a téli hónapokra pedig tökéletes választás lehet egy télikabát is.

Neked melyik a kedvenc Nike terméked? Nézz körül honlapunkon, és találj rá a tökéletes kiegészítőre vagy ruhára!