Férfi gyalogló cipők

Legnépszerűbb szűrők
353 termék

Férfi gyalogló cipők: minden terepen messzire visznek

Ha sokat gyalogolsz, te is tudod, hogy nem mindegy, miben teszed. Mint ahogy a futáshoz is, a gyalogláshoz is arra kifejlesztett cipő ajánlott a biztonság és teljesítmény érdekében. Csontozatod, izmaid és ízületeid támogatása érdekében válassz egy kifejezetten gyaloglásra tervezett cipőt - nem fogod megbánni.

A Zalando férfi gyalogló cipők kínálatában minden terepre és időjárási körülményre találsz magadnak megfelelőt. Hétvégi városlátogatás vagy egy hegyi túra? Gyalogló cipőink garantáltan veled tartanak a kalandok során, jöjjön hőség, eső vagy sár. De nem csak hatalmas túrákra kell ám gondolni, egy hétvégi bevásárlás, játszótér vagy baráti összejövetel is kényelmesebb a megfelelő lábbeliben.

Vízálló gyalogló cipők: minden időben

Az igazán jó cipő zordabb körülmények közt ismerszik meg. Vizes, sáros vagy csúszós terepen túrázol? Vagy a városban kell gyalogolnod esős időben? Ne keress tovább, nálunk vízálló gyalogló cipők széles kínálata vár.

Magasabb szárú modellt keresel hidegebb időre, vagy mert szeretnéd, hogy a cipő jobban fogja a bokádat? A Zalando választékában magasabb szárú cipőket is találsz, vízálló változatban is.

Vízálló gyalogló cipőink innovatív technológiával készülnek, hogy a legújabb fejlesztésekkel járuljanak hozzá a lábaid kényelméhez. Vízálló anyagok, rugalmas fűzők, modern talpbetétek teszik ezeket a modelleket praktikussá, és a tervezők még az esztétikumot sem hagyták figyelmen kívül.

Légáteresztő gyalogló cipők a melegebb napokra

A rövidebb, szellősebb fazonú gyalogló cipőket a nyári hónapokra vagy melegebb éghajlatra ajánljuk. Hálós anyagok vagy különleges dizájnú légáteresztő cipők várnak rád, ha a trópusi kalandtúrák vagy a nyári hosszú séták szerelmese vagy.

A Zalandó kínálatában megtalálhatod azokat a tudományos szakértők által kialakított légáteresztő anyagokat, amelyek segítenek minimálisra csökkenteni az izzadást, miközben védik a lábad az aljnövényzettől és a rovaroktól.

Nézz körül nálunk, és meglátod, hogy legyen hideg vagy meleg, eső vagy szárazság, minden körülményre találsz megfelelő gyalogló cipőt. Ne hagyd, hogy az időjárás visszatartson a kalandoktól. A Zalando veled van, lépésről lépésre.