Férfi cipők

Legnépszerűbb szűrők
10 698 termék

Férfi cipők, minden alkalomra

A cipő egy férfi ruhatárának az egyik legfontosabb darabja, ami hozzájárul a stílusos és tökéletes megjelenéshez. Cipőt nagyon sok szempont szerint választhatsz: szükséged van az évszakoknak és az időjárásnak megfelelő darabokra, a személyiségedhez legjobban passzoló lábbelikre és az sem utolsó szempont, hogy milyen alkalomra viselnéd az adott cipőt. Egy kényelmes, minőségi férfi lábbeli nemcsak a ruhatáradat, hanem a hangulatodat is feldobhatja, hiszen nem mindegy, mit hordasz a lábadon egész nap. Mi arra törekszünk, hogy a lehető leginkább megkönnyítsük neked az ideális darabok megtalálását, ezért a Zalandón a teljesség igényére törekedve széles választékot biztosítunk számodra, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöd.

Elegáns cipő, az alapdarab

Nincs olyan férfi, akinek ne lenne szüksége egy elegáns cipőre. Ha a mindennapjaidban a lazaság vagy sportosság jellemez, még ha ritkán is, de akkor is előfordulnak olyan alkalmak, amikor elkerülhetetlen egy elegáns darab viselése. Ha a munkahelyed vagy az életstílusod megköveteli, fontos, hogy több klasszikus vagy modern eleganciát képviselő cipő lapuljon a szekrényedben. Választhatsz egy letisztult, mély színű darabot, ami a legelegánsabb szettekhez is tökéletes kiegészítő lehet.

Az elegáns cipőd lehet teljesen letisztult, de ha kevésbé formális darabra vágysz, akkor feldobhatod az összeállításodat egy különlegesebb perforációkkal ellátott vagy egyedibb színű lábbelivel is. Alkalomtól vagy hangulatodtól függően választhatsz egy megszokott fűzős darabot, de számtalan lehetőséged van arra is, hogy egy kényelmes belebújós cipővel dobd fel az összeállításodat. Ha lazaságra vágysz, húzz egy loafert vagy elegánsabb mokaszint. A választásodnak csak a képzeletet szab határt, a mi választékunk biztosan nem.

Cipők a mindennapokra

A hétköznapok során egy jól megválasztott cipő számtalan szerepet betölthet. Fontos, hogy kényelmes lábbelid legyen, ami vigyáz a tartásodra az egészségedre is. Egy mindennapokban hordott cipő emellett a munkahelyen vagy társaságban viselt szetted kulcsdarabja is lehet. Gondolj bele, hogy egy laza, egyszerű összeállítást mennyire fel tud dobni vagy stílusossá tud tenni, ha jó érzékkel választod meg mellé, hogy mit viselsz a lábadon.

Ma már a sportos darabok, a menő sneakerek is a hétköznapi, utcai divat részévé váltak és nem csupán a sportpályák tartozékai maradtak. Míg korábban egyes darabok, mint a deszkás cipők, csak egy-egy réteg jellemző viselete voltak csak, ma nyugodtan beillesztheted te is őket a ruhatáradba, és variálhatod a szekrényed többi darabjával. Ha hagyományosabb viseletre vágysz egy belebújós cipő, vagy mokaszin a legjobb választásod lehet. Ne aggódj akkor sem, ha valami frisset és trendit keresel, az általunk összeválogatott cipők között, korra és stílusra való tekintet nélkül, minden férfi megtalálhatja a hozzá illő darabokat.

Cipők, különleges igényekre

Egy férfi lábbeli a hétköznapi vagy alkalmi viselet mellett speciális funkciókat is elláthat. Ha a munkád vagy a hobbid megköveteli, gyakran lehet szükséged különlegesebb darabokra. Túrázni indulnál vagy egy strapabíró darabra van szükséged? Válassz a kényelmes, funkcionális és divatos lábbelik sokaságából. Akkor se aggódj, ha az általad űzött sporthoz valamilyen speciális férfi lábbelire van szükséged. Fuss, focizz, golfozz vagy gördeszkázz, miközben a lábadon olyan cipőt viselsz, ami kényelmes, és az egész megjelenésedet képes feldobni.

Ha sokat tartózkodsz szabadtéren, sosem árt ha van egy strapabíró, menő csizmád, ami nemcsak szárazon és melegen tartja a lábad, de jól megválasztva stílusos része lehet a ruhatáradnak. Legyen bármilyen is a stílusod vagy az igényed, mi segítünk abban, hogy megtalálhasd azokat a darabokat, amikben büszkén megjelenhetsz bárhol és bátran lehetsz önmagad.