Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
574 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Marco Tozzi, ahol az olasz stílus és a német minőség egyesül

A Marco Tozzi márka 1979-ben született meg Németországban, Detmold városában, ahol a divatóriásnak számító Wortmann csoport egyik márkájaként azzal a céllal hozták létre, hogy kiszolgálja a stílusos és minőségi lábbelire vágyó fiatal nők igényeit. A német márka a kiváló tervezésre és alapos megmunkálásra építve az olasz divat által inspirált cipőivel hamar nagy sikereket aratott. A kollekciókban ma már nem csupán egy hatás érvényesül, hiszen a világ nagy divatipari fővárosaiban jelen vannak, ahonnan folyamatosan érkezik az inspiráció. A Marco Tozzi kínálatában egyszerre találhatod meg a klasszikus, hagyományos darabokat és azokat is, amelyek a legújabb divat irányvonalai szerint készültek. Így minden nő rálelhet álmai darabjára, ha a márka kínálatát böngészi.

Tökéletes cipők egy hétköznapi ruhatárba

A Marco Tozzi márka kínálatában minden olyan darabot megtalálhatsz, amire egy hétköznapi öltözködés során szükséged lehet. A német márka inspiráló darabjai között sportos lábbeliket ugyanúgy megtalálhatsz, mint irodai vagy alkalmi megjelenéshez szükséges cipőket. Akár szandálokat, akár magas sarkú cipőket, vagy éppen balerinákat keresel, a Marco Tozzi darabjai között rálelhetsz igazi klasszikus kincsekre, trendi modern darabokra vagy épp olyan cipőkre, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből. A sokszínűség nem véletlen, hiszen a német divatóriás is tudja, hogy minden nő más és más, sok-sok igénnyel és eltérő stílussal. A nálunk is megtalálható cipők között pedig mindannyian megtalálhatjátok a hozzátok illő lábbeliket.

Marco Tozzi cipők, minden elképzelhető alkalomra

A német márka cipőinek tervezésekor a vásárlók sokszínű igényeit vette figyelembe, így nehéz olyan alkalmat mondani, amelyre ne találhatnál egy szuper lábbelit a márka kínálatában. A fantasztikus szandáljaikkal bármilyen nyári ruha vagy könnyed nyári összeállítás tökéletes lehet, a trendi magas sarkú cipőkben egy farmer-póló kombinációt is feldobhatsz, és még a legkiemelkedőbb eseményeken sem kell aggódnod a tökéletes cipő miatt. Anyagok, színek és fazonok széles választéka vár, és a Marco Tozzi cipőivel a legnagyobb problémád csak a bőség zavara lehet, mi azonban ezen is segítünk számodra.