Alkalmi cipők

Legnépszerűbb szűrők
658 termék

Férfi alkalmi cipők, amelyek minden eseményt feldobnak

Azzal bizonyára mindenki tisztában van, hogyha megfelelő cipőt választ, akkor azzal azonnal stílusossá és az alkalomhoz illővé varázsolhatja a viseletét. Az alkalmi cipő esetében azonban nemcsak a stílust kell figyelembe venni. Az is fontos, hogy mennyire kényelmes, illetve praktikus a választott lábbeli. Már csak azért is, mert egy nem megfelelően kiválasztott cipő nemcsak az öltözékedet teheti tönkre, de egy kényelmetlen lábbeliben nehéz egész este jól érezni magad.

Szerencsére ma már nincs hiány a trendi, stílusos alkalmi cipők kínálatól. Ennek megfelelően oldalunkon is izgalmas darabok közül válogathatsz. Fedezd fel ahivatalos és férfi ünnepicipőkválasztékát, és jelenj meg minden alkalommal trendin és kényelmesen!

Belebújós cipők az extra kényelemért

A férfi alkalmi cipők többféle kivitelben érhetőek el. Ezek közé tartoznak a belebújós cipők. Az ide tartozó lábbelik rendkívüli kényelmet biztosítanak, miközben nagyon egyszerű felvenni ezeket, így a készülődés ideje is lerövidülhet.

A kivitel és a színek tekintetében pedig rengeteg lehetőséged van. Legyen az akár, bőr, vagy bőrhatású alapanyag, biztosan megtalálod a számodra legjobbat. Az alkalmi cipők tekintetében a színek általában visszafogottak. Azonban bár az alapszínek hasonlóak, a különféle árnyalatok sokasága, valamint a kisebb, vagy éppen nagyobb díszítések segítenek egyedivé varázsolni ezeket a férfi alkalmi cipőket.

Fűzős cipők az izgalmas részletekért

Azzal is tisztában vagyunk azonban, hogy vannak olyanok, akik nem igazán kedvelik a belebújós cipőket. Nekik a fűzős változatot érdemes választani. Ebből a típusból is számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az anyagok sokfélesége itt is jellemző. Azonban ezeknek a cipőknek az előnye az, hogy a fűzőknek köszönhetően sokak számára sokkal kényelmesebbnek bizonyulnak, mint a belebújós változataik.

A kényelem mellett ezek a cipők igazán változatosak lehetnek. A kivitelük ugyanúgy lehet visszafogott, egyszerű, vagy éppen készülhetnek valamilyen díszítéssel is. A cipőfűzőnek köszönhetően azonban egy extra díszítő elemmel rendelkeznek. Érdemes tehát megnézni a fűzős férfi alkalmi cipők kínálatát is.