Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
287 termék
sun_olya
sun_olya
sun_olya·

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
lossan
lossan
lossan·

Fossil, a megfizethető minőség

A Fossil szerint a jó megjelenésnek nem kell luxusnak lennie. A márka jelmondata: "Érezd jól magad!" – vagyis élvezd az igényes öltözködést, a kényelmet, a téged szolgáló minőségi megoldásokat. A cég mindezt úgy kívánja elérni, hogy a karóráit a lehető legjobb minőségben, de megfizethető áron készíti. Hiszen miért ne viselhetnél egyik nap ilyen, másik nap olyan darabot?

A Fossil órák egyik fő jellemzője a merész és formabontó design. Sokszor még az egészen klasszikus darbokat is feldobja valami könnyed csavar: egy érdekes varrás a szíjon, egy vidám virágminta, egy kis meglepetés a mutatón. A karórák többsége első látásra tökéletesen megfelel a '70-es évek vintage stílusának, de ha közelebbről vizsgáljuk meg ezeket a darabokat, látszik, hogy a cég nem ragadt le a retró vonalnál. A legtöbb darab lazán beilleszthető a modernebb divatirányzatok bármelyikbe.

A Fossil úgy kínál divatórákat, hogy nem szolgálja ki vakon a trendeket. Az óráik minőségüknek és tervezésüknek köszönhetően akár évtizedekig is szolgálhatják a tulajdonost, akinek azonban nem kell kompromisszumot kötnie: megteheti, hogy akár több órát is váltogasson, mindig a hangulatához és az alkalomhoz igazítva a megjelenést.

A világsikerhez vezető út nem mindig rögös

Felhőkarcolók, polaroid fényképek, laza öltönyök, nagy autók, Dallas és Dinasztiák... A gazdasági válságból kilábaló Amerika egy darabig tényleg az álmok földje volt. Ezt az optimista hangulatot igyekezett megragadni Tom Kartsotis görög származású üzletember, aki 1984-ben megalapította a Fossil márkát. A cég először kedvező árú, távolkeleti divatórák importjával foglalkozott, 1993-ban azonban Katsotos meghódította Svájcot is.

A vállalat időközben több óramárkát is felvásárolt vagy életre hívott, így ma már a Fossil ernyője alá tartozik a Skagen, a Diesel, a Michael Kors és az Emporio Armani is. A termékskálán pedig megtaláljuk az okosórákat, a bőr kiegészítőket és az igényes divatékszereket is. Az olcsó órák forgalmazásától a cég rekord idő alatt jutott el odáig, hogy ma már csúcsminőségű, svájci óraszívvel rendelkező, tervezői darabokat is árusítanak.

Hogyan találd meg a hozzád illő Fossil órákat?

A kérdésre a válasz egyszerű: a legjobb, ha nem csak egy órát keresel. A Fossil órák esetében nyugodtan megengedheted magadnak, hogy a szíved vezessen. Válassz bátran az aktuális hangulatod, stílusod szerint!

Komolyabb, alkalmi viselethez érdemes inkább klasszikus megjelenésű darabokat keresni. Ha nem szeretnéd mindennap viselni az órát, jó választás lehet egy bőrszíjas, konzervatívabb megjelenésű darab. Ilyet ma már kevesen hordanak, hiszen egy ilyen órát tényleg viselni kell.

A mindennapos igénybevételhez inkább fémszíjas, de klasszikus megjelenésű órát érdemes választani. Ezek a darabok jól bírják a mindennapi használatot, és a lazább kosztümtől a farmer-póló összeállításig sok mindennel megállják a helyüket. Természetesen egy-két extrémebb darabot is érdemes lehet bevállalni. Az extravagánsabb Fossil órákat akár ékszer helyett is hordhatod. Bármelyik típusra essen is a választás, a Fossil minőségével elégedett leszel.