Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
1 152 termék

Extra színek és minták a Desigualtól

A Desigual már az első pillantásra azonnal más, mint a többi. Először is, ez a márka extra színes. Atipikus kialakításával, modern graffitivel vagy merész nyomatokkal hívta fel magára a figyelmet. Röviden: minden színnel és formával játszik.

A márka küldetése

A Desigual márka mögött álló vállalat születése óta nemzetközi. Egy svájci alapította meg Ibizán, de a székhelye Barcelonában van. A márka teljes filozófiáját az a hely jellemzi, ahol alapították. A Desigual születése mögött a svájci tervező, Thomas Meyer áll, aki a spanyolországi szórakozás és kikapcsolódás szigetén töltött tartózkodása alatt kapta az ötletet és a szükséges elszántságot. Ibiza pontosan az, amivé a Desigual válni akar - egy szabad tér, amely szórakozással és szépséggel társul. A spanyol márka 1984-ben látta meg a napvilágot. A cél az volt, hogy olyan ruhákat találjanak ki, amelyek feltűnőek, és megnevettetik az embereket. Az egyik első, mára ikonikussá vált darab a Desigual farmerdzseki volt, amely apró, egymásba illeszkedő darabokból készült. Ma már nem találsz olyan spanyolt, aki ne ismerné a márkát.

Szenvedélyes, színes, fantáziadús

Szereted a táncot, a szenvedélyt, a színeket és a szórakozást? A spanyol márka pontosan ilyen, és biztosan nem fogsz vele unatkozni. Egy kicsit mindenből kínál, szórakoztató, elegáns, vidám, romantikus, szexi és mindenekelőtt minőségi. Olyan divatdarabokat állít elő, amelyek szokatlan mintákkal, merész nyomatokkal és fantáziadús színkombinációkkal tűnnek ki.

A spanyol Desigual márka a férfi, női és gyermek divatra, valamint a kiegészítőkre összpontosít. Érdekes színekkel és ötletekkel teli, szokatlan divatot jelképez, amely mégis elegáns és mindenekelőtt kiváló minőségű. A márka fő mottója, hogy embereket öltöztet, nem csak testeket.

Játék a részletekkel - vidám és friss Desigual divat. Aligha találsz ennél fantáziadúsabb, frissebb és szórakoztatóbb divattermékeket és kiegészítőket. Hosszabb tunikát szeretnél? Nem probléma! A Desigual számtalan felsőt rejt portfóliójában sima, színes nyomatokkal és strasszos applikációkkal.

Találsz nálunk pólókat, dzsekiket, felsőket, népszerű hosszú kardigánokat, leggingseket, ruhákat, szoknyákat, tank topokat, tunikákat és különféle kiegészítőket is.

A színek a márkára jellemzőek, amelyek mindig ízlésesen kombináltak, mégis jellegzetesek. Persze találhatsz kissé visszafogottabb darabokat is, mint például a klasszikus csíkos vagy kockás ing vagy a fekete leggings enyhe nyomattal. A legnépszerűbb nyomatok közé tartoznak a virágok és a geometriai formák.