Női kabátok

Legnépszerűbb szűrők
4 591 termék
popiuliaanca
popiuliaanca
popiuliaanca·

Női kabátok: klasszikus viselet a hűvösebb napokra

A klasszikus női kabátok a ruhatárunk alapvető darabjai közé tartoznak. Olyan kabátokról van ugyanis szó, amelyek akár éveken át elkísérnek, miközben mindig trendik és stílusosak maradnak. Ez a típusú kabát nem hiányozhat egyetlen minimalista ruhatárból sem.

De annak is abszolút hasznos lehet egy ilyen kabát beszerzése, aki a feltűnőbb stílust kedveli, hiszen egy-egy izgalmas kiegészítővel pillanatok alatt feldobhatod és a saját egyéniségedhez igazíthatod ezeket a kabátokat. A különféle szabásoknak köszönhetően pedig biztos lehetsz abban, hogy testalkattól függetlenül találsz magadnak egy ilyen elegáns kabátot.

Bár kedvelt alapdarabokról van szó, mégis több változata is elérhető, így aztán nem okozhat majd gondot, hogy megtaláld a kedvencedet. A klasszikusnak számító kabátok között vannak parkák, hosszú és rövid kabátok, ballonkabátok, de természetesen a tollkabátok sem hiányozhatnak. Ezekre a darabokra inkább jellemző a visszafogott megjelenés, de azért ebben az esetben sem kell lemondani a színekről és az izgalmas díszítésekről.

Ráadásul ezeket az elegáns kabátokat az időjárástól függetlenül használhatod, ugyanis többféle anyagtípusból és -vastagsággal készülnek. Ennek megfelelően akár a leghidegebb téli napokon, akár egy kellemes őszi délutánon is hasznukat vehetjük.

A mindig stílusos ballonkabát

A ballonkabátok ma már a stílusos nők ruhatárából sem hiányoznak. Némi változtatással ez az eredetileg férfiaknak szánt kabát ma már az egyik legnőiesebb kabátnak számít. Ez leginkább annak köszönhető, hogy stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ehhez nagymértékben hozzájárulnak azok a finom részletek is, amelyek a kabát díszítésért a felelősek.

Anői ballonkabátokma már számtalan változatban készülnek. Lehet egyszerű egysoros gombolású, visszafogott színű. Emellett léteznek a feltűnő színű, akár mintás, különféle anyagokból készült ballonkabátok is. Ebben a sokszínű kavalkádban, amelyet a nagy választék eredményez, biztosan te is megtalálod a hozzád leginkább illőt. Már csak azért is, mivel a különböző szabásoknak és hosszúságoknak köszönhetően a ballonkabátok minden testalkat esetén tökéletes választásnak bizonyulnak.

Téli kabátok a leghidegebb hónapokra

Ha azonban valaki nagyon fázós, a hideg téli napokra érdemes lehet beszerezni egy vastagabb télikabátot, vagy pedig egy puha tollkabátot. Azt, hogy melyikre esik a választásod, csak azon múlik, hogy melyik illik a legjobban hozzád. Funkcionalitásban ugyanis nincs különbség a kettő között. Biztos lehetsz abban, hogy mindegyik változat tökéletesen melegen fog tartani még a leghidegebb napokon is.

Színekben és izgalmas fazonokban ebben az esetben sem lesz hiány. Sőt, talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy a télikabátok között talán ebben a kategóriában található a leginkább változatos kínálat. Színek, anyagok, szabások és minták kavalkádja vár rád abban az esetben, ha szeretnéd felfedezni ezeket a darabokat az oldalunkon.

Parkák a hűvösebb őszi délutánokra

Amikor a kabátokról van szó, akkor sokszor hajlamosak vagyunk elfeledkezni az átmeneti évszakokra ajánlott darabokról. Nem is csoda, hiszen ezeket sokkal rövidebb ideig használjuk. Nem árt azonban időben felkészülni, és beszerezni például egy praktikus parkát.

Egy stílusos parka ugyanis rendkívül sokoldalú. Felveheted akár elegánsabb, akár sportosabb öltözékhez is. Használhatod tavasszal, és ősszel, amikor a hűvösebb reggeleken és estéken nem árt egy melegebb darab is. Ebben az esetben is igaz, hogy egy rendkívül sokoldalú ruhadarabról van szó. Lehet hosszú rövid, klasszikus fekete, vagy éppen rikító citromsárga, nálunk megtalálhatod a hozzád leginkább illőt.