Dzsekik és blézerek

Legnépszerűbb szűrők
5967 termék

Női dzsekik és blézerek minden időre

A női dzsekik és blézerek minden ruhatár alapjai. Ezek a darabok ugyanis egész évben jó szolgálatot tesznek. Nem is kérdés, hogy télen mennyire nagy szükség van rájuk. Egy-egy meleg és kényelmes kabát elengedhetetlen a leghidegebb napokon. Az enyhébb időjárásban sem hiányozhat azonban egy-egy vékonyabb dzseki. Sőt, egy esőkabát időként még nyáron is az öltözetünk része kell, hogy legyen.

Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy anői kabátok és dzsekikesetében a funkcionalitás a legfontosabb szempont. Egy ideje azonban ezek a ruhadarabok fontos stíluselemnek is számítanak. Ez pedig nem véletlen. Gondoljunk csak bele abba, hogy amint beköszönt a hűvösebb idő, ez az egyik legfontosabb ruhadarabunk. Ráadásul, ha épp egy új kabátot szeretnél beszerezni, legyen az télre, vagy éppen az átmeneti időszakra, akkor okosan kell döntened.

Egy-egy kabátot ugyanis hosszabb időszakra szerzünk be. Ennek megfelelően gondolnunk kell arra is, hogy a megfelelő funkcionalitás mellett tökéletesen illeszkedjen a stílusunkhoz és a meglévő ruhatárunkhoz is. Kollekcióinkban minden stílushoz megtalálhatod a legjobban illeszkedő darabokat, amelyek akár éveken át használhatóak lesznek.

Könnyű kabátok tavaszra és őszre

A könnyű kabátok a tavaszi és az őszi időszakban tesznek jó szolgáltot, amikor reggel és este még szükség van az egy fokkal melegebb öltözetre. Ezek a kabátok nemcsak a funkciójukat tekintve hasznosak, de tökéletes kiegészítői lehetnek az egész napos outfitünknek is. Mivel ezek a kabátok rengeteg féle szabással, színben és mintával készülnek, így biztosan mindenki talál olyat, amelyik a legjobban illeszkedik a stílusához.

A nyári melegben persze általában nem igazán van szükségünk kabátra. Időnként azonban jól jöhet egy-egy pulóver, amit akár egy farmerkabáttal, vagy éppen egy könnyebb kabáttal is helyettesíthetünk. De akár választhatunk egy poncsót is, ami könnyed kialakításával minden öltözetet feldob. Az esős időben pedig akár egy vízálló kabátot is magunkkal vihetünk, így biztosak lehetünk abban, hogy nem fogunk elázni.

Blézerek és mellények az irodába

Sokan kedvelik a blézereket, hiszen igazán univerzális darabnak számít. Egyrészt szinte nincs olyan évszak, amikor valamilyen formában ne tudnánk hasznát venni. Télen a benti irdai öltözet része lehet, míg tavasszal, vagy éppen nyáron akár kabát helyett is használhatjuk. Az biztos, hogy ennek a sokrétűségének köszönhetően nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem.

Ráadásul egy-egy blézert többféleképpen is lehet használni. Visszafogottabb színekkel, egy kosztüm részeként tökéletes a munkahelyünkre. Egy farmerrel, magas sarkú cipővel, és izgalmas kiegészítőkkel pedig akár egy laza összejövetelre is használhatjuk. De természetesen az irodában a poncsók, vagy éppen a mellények is ugyanilyen jól és sokoldalúan használhatóak.

Szupermeleg kabátok a legnagyobb hidegben

Ha pedig kabátokról van szó, akkor nem feledkezhetünk el a hideg téli időjárásról sem, amikor mindenkinek szüksége van a kényelmes télikabátokra, amelyek melegen tartanak a zord időjárásban. Legyen az akár egy könnyű, de mégis szuper meleg téli dzseki, egy tollkabát, vagy éppen egy bomberdzseki, legalább egy darab nélkülözhetetlen a ruhatárunkból.

Szerencsére ma már attól sem kell tartani, hogy csak olyan kabátot lehet beszerezni, amely nem illeszkedik hozzánk. Számtalan stílus, kialakítás és szín érhető el ugyanis. Fedezd fel a kollekciónkat, és látni fogod, hogy milyen hatalmas választék vár rád annak érdekében, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelő kabátot.