Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
721 termék

Vakmerő és innovatív megoldások az Under Armour kollekciójában

Tudtad, hogy az Under Armourt 1996-ban alapította az akkor még csupán 24 éves Kevin Plank? A marylandi egyetem futballcsapatánál egykor a speciális csapat kapitányaként tevékenykedő fiatalember a nagymamája házából indította vakmerő vállalkozását. Az általa kifejlesztett, hatékony nedvességelvezetéssel bíró pólók hozták meg számára az igazán átütő sikert. Innovatív megoldásaival számos nagy márkát inspirált fejlődésre, termékeit pedig profi játékosok és lelkes amatőrök egyaránt szeretik.

Az Under Armour víziója, hogy magas teljesítményt segítő megoldásaikkal folyamatosan inspiráljanak téged. A sportruházat egy olyan új irányvonalát hozzák el neked, amely segít majd kihozni magadból a maximumot bármilyen körülmények között.

Lépj be a hatékonyság és mozgalmasság világába a Zalandón! Széles kínálatunk nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt biztosítja a mozgás felhőtlen örömét.

Definiáld újra határaidat egy innovatív sportmárka segítségével!

Sportolóként a határok kitolása mindennapos kihívást jelenthet számodra. Akár csak most állnál neki, akár már rutinos versenyző vagy, minőségi sportruházati termékek használatával egy teljesen új világot nyithatsz meg magad előtt. Az Under Armourt jellemző innovatív technológiai megoldások segítenek céljaid elérésben.

Egy trendi és komfortos leggingset hordva újult erővel állhatsz neki a súlyemelésnek. Egy modern formatervezésű, rugalmas kosárlabdacipő hatékonyan támogat a legkiélezettebb meccseken is. Egy stílusos és könnyű futócipő az első métertől az utolsóig hű társad lesz.

Bármilyen sportot űzöl is, az Under Armour termékeivel nem kell aggódnod az ideális kialakítások miatt. Sportcikkeiket éppen olyan kitartó versenyzőkre és szenvedélyes mozgásimádókra tervez