Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
681 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Tom Tailor – Merész ambíciókból páratlan divatsikerek

Ben Hamburgban két nagy ambíciókkal rendelkező férfi létrehozott egy textilcéget. Frottír törölközőkkel kezdték, majd később a férfiruházat irányába fordultak. Pár évvel később felvették a Tom Tailor nevet, a többi pedig már divattörténelem.

Már az első Tom Tailor ingeket is a kaland és a szabadság szellemében tervezték. Így teszik ezt ma is az immár új ruházati termékekkel és kiegészítőkkel, cipőkkel és háztartási kellékkel kibővült választékuk kivitelezésekor. Harmincöt országban és csaknem 3000 alkalmazottal arra törekednek, hogy büszkén és magabiztosan hordd divattermékeiket.

A Zalandón Tom Tailor darabok széles választékával várunk. Női-, férfi- és gyermekkollekciónkban az egész család megtalálja a hozzá illő ruhákat és kiegészítőket.

A modern és laza divatmárka

A Tom Tailornál azt vallják, hogy felnőttként sem kell megfeledkezned az izgalmas kalandokról. Autentikus és modern ruhadarabjaikat könnyed és igazán értékes pillanatokra tervezték. Az általuk használt természetes alapanyagok, mint például a pamut, a gyapjú, a vászon és a viszkóz, hosszan tartó komfortot biztosítanak számodra. Sem szakértelemben, sem pedig minőségben nem kötnek kompromisszumot. Innovatív megoldásaikkal új fejezetet nyitnak a modern és laza divatban.

A Tom Tailor szereti kombinálni a rég bevált klasszikusokat a legújabb trendekkel. Hisznek a természetes harmóniában. Gyönyörű színösszeállítások és sok kék árnyalat gondoskodik könnyed eleganciát sugárzó megjelenésedről.

Gyermekkollekciójukkal játékosságra ösztönzik a fiatalabb generációt. Magas minőségű szövetek és izgalmas részletek garantálják gyermekeid kényelmét és vidámságát.

Tartsd meg kedvenc darabjaidat örökre!

A Tom Tailor számára fontos a Fenntarthatóbbságért való küzdelem. Izgalmas kezdeményezésükkel téged is arra ösztönöznek, hogy tegyél aktívan ruháid hosszú élettartamáért. Így még kevesebb felesleges hulladékot termelhetünk, te pedig tovább élvezheted az időtlen darabok nyújtotta eleganciát.

A cég által összeállított útmutató részletesen magyarázza el, hogyan érdemes viselned és tisztítanod ruháidat. Alapanyagok szerinti bontásban tanulhatod meg a helyes mosást, tárolást és kezelést.

A vállalat szervezeti szinten is tesz a Fenntarthatóbbságért. Organikus pamutból, etikus módon készült ruháik megvásárlásával te is részese lehetsz a fejlődésnek.