Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
7 310 termék
thisjulieeee
thisjulieeee
thisjulieeee·

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

adidas, a halhatatlan és népszerű ikon

Az adidas márka legendás három csíkja a magas minőség és a dizájn szimbóluma. Az egyik legnépszerűbb márka azt hivatott bizonyítani, hogy „semmi sem lehetetlen“ – a tervezés és a technológia terén egyaránt.

Az adidas a legendás cipői mellett trendi kiegészítőket és funkcionális, divatos, kényelmes ruházatot is kínál neked. Akár futsz, golfozol, jógázol vagy csak az otthoni pihenésről van szó, akár a trendi vagy a minimalista stílust kedveled, böngéssz velünk a német precizitás világában, és nézd meg, milyen adidas termékek várnak rád a Zalandón.

Trendek a legjobb kiadásban

Az adidas tiszteli a történelmét és a hagyományaira építkezik, ugyanakkor törekszik arra, hogy trendeket teremtsen. Alkalmazkodik a kifutókon és az utcai divatvilágban uralkodó irányzatokhoz is. Cipői az aktuális szezon után sem szűnnek meg divatosak lenni, és a ruhatárad legtöbb darabjához illenek.

Nézd csak meg az adidas kollekciókat! Többszínű modellek azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből, monokróm ajánlatok a klasszikusok szerelmeseinek - itt mindenki talál a stílusához illőt, minden évszakban, mindenféle sporthoz.

A márka kínálatának sokszínűsége nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt szól. Ruházata funkcionális, kényelmes és divatos – nemcsak sportolók és a street fashion rajongói számára, hanem azoknak is, akik minden nap kényelmesen akarják érezni magukat.

Terepre vagy salakra készülsz? Edzéshez ideális lesz egy rugalmas anyagú, gyorsan száradó, légáteresztő szett. Mert a funkcionalitást észre fogod venni.

Természetesen a kiegészítők is ugyanolyan fontosak! Például egy kényelmes adidas hátizsák vagy egy feltűnő kézi sporttáska, amelyben a legfontosabb dolgaidat tartod, a stílusod egyik fő kiegészítője lehet. Viselj büszkén egy praktikus sapkát, amely nemcsak megvéd a naptól, de jól kombinálhatod a jogging szett mellé a reggeli futásnál, vagy egy délutáni shoppingolás alkalmával is jó szolgálatot tesz.

Fenntarthatósággal a változásokért

Az adidas veled együtt tesz a fenntarthatóságért és a tisztább környezetért, hiszen együtt képesek vagyunk rá. Neves sportolók mellett emberek milliók állnak a márka kampányai mellett. Keresd a "fenntartható" címkével jelölt termékek választékát, mert minden egyes döntés számít.