Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
80 termék

Tom Ford – Szakértelem és kreativitás a divat minden területén

A Tom Ford márka 2006-os létrejöttével egy viszonylag friss kezdeményezés a divatvilágban. Az alapító és névadó Tom Ford korábban több nagynevű világmárkának dolgozott kreatív igazgatóként. Sokrétű tapasztalatait és szakértelmét felhasználva egy stílusos, modern és időtálló céget tudott létrehozni. Korábbi kollégájával, az olasz üzletember Domenico De Soléval karöltve férfi divatcikkek, szépségipari termékek és szemüvegek gyártásával kezdték meg sikertörténetüket. Népszerűségüket jelzi, hogy 2007-ben első saját üzletüket is megnyitották, ezzel nagy örömet okozva a New Yorkban élő divatrajongók számára.

Számos híresség, többek között énekesek, színészek és még first ladyk is bizalmat szavaztak a modern és elegáns ruhakölteményeknek és kiegészítőknek. Jelenleg több mint 95 üzletük található a világ számos nagyvárosában.

Fedezd fel a Zalando széles Tom Ford kínálatát! Engedd, hogy a merész vonalak és a figyelemkeltő színek alkotta esztétikus kompozíciók téged is magukkal ragadjanak!

A mindig elegáns és merész luxusmárka

A Tom Ford távolról sem ismeri az unalmasságot. A divatmárka minden darabját meglepő vagányság és nem megszokott fazonok jellemzik. Legyen szó egy elegáns dzsekiről, egy bársonyosan puha táskáról vagy egy megbízható védelmet nyújtó napszemüvegről, termékeiket a modern luxus elbűvölő stílusa hatja át. Ne félj kísérletezni az izgalmas színekkel, kontrasztokkal vagy akár a különböző minták és fazonok párosításával!

Tudjuk, milyen fontos, hogy minden élethelyzetben divatosan helytállj. Akár egy izgalmas utcai szettet állítanál össze, akár egy fontos üzleti eseményre igyekszel, kínálatunkban megtalálod a hozzád illő, egyedi termékeket. A Tom Ford darabjaival biztos lehetsz benne, hogy magadra vonzod majd az elismerő pillantásokat.

Lépj a stílusos Fenntarthatóbbság útjára!

Tom Ford különösen fontosnak tartja a Fenntarthatóbbság irányába tett lépéseket. Alapelve szerint „az etikus luxus az összes luxus közül a legjobb”. Küldetése az óceán megtisztításának támogatása. A márkához köthető többek között az első100 százalékban az óceán megtisztítása által nyert hulladék újrahasznosításából készült karóra.

Ismerkedj meg a Tom Ford darabokat jellemző elegáns merészséggel a Zalandón! Fejezd ki a benned rejtőző luxust elegáns, formabontó szettekkel és kiegészítőkkel!