Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
1 701 termék
polly.pommes
polly.pommes
5 termék
Kövesd a neked tetsző márkákat
Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Hódítsd meg a világot a The North Face termékeivel!

A The North Face 1966 óta küldetésének tartja, hogy a legjobb minőséget nyújtsa a kültéri sportok szerelmeseinek. A kezdetben hegymászó termékeiről ismert cég ma már számos mozgásformához biztosít kényelmes és megbízható darabokat. A '90-es évek óta pedig már az utcai viselet is kollekciójuk markáns részét képezi.

A cég neve a hegyek legnagyobb kihívásait rejtő oldalára utal. Ezzel is hangsúlyozzák, hogy megfelelő odaadással és jó minőségű kiegészítőkkel nincsen számodra lehetetlen. Célkitűzésük, hogy segítsenek téged álmaid elérésében, bármilyen magasra is törsz.

Legújabb kalandodra szerelkezz fel stílusos The North Face termékekből! A Zalando kínálatában férfiak, nők és gyermekek egyaránt megtalálják a hozzájuk illő darabokat.

Egy innovatív outdoor márka

Főként szabadtéri és extrém sportokhoz gyártott kiegészítőivel a The North Face tisztában van a rá háruló felelősséggel. Tudják, hogy sikereid kulcsa a téged jellemző szenvedély mellett a prémium minőségű felszerelésben is rejlik. Éppen ezért tartják elsődleges fontosságúnak, hogy folyamatos technológiai újításaik segítségével innovatív megoldások széles sorát vonultassák fel termékeik gyártásakor. Akár a légiesen könnyű anyagokról, akár a magas terhelhetőségről van szó, fejlesztéseikkel mindig igyekeznek az élen járni.

Kedvenc sporttevékenységed közben sokszor a legextrémebb helyzetekben kell helyt állnod. A The North Face produktumait úgy tervezték meg, hogy melegben, hidegben, szélben, hóban vagy éppen fagyban is maximális komfortot nyújtsanak számodra. Így nem kell másra koncentrálnod, mint teljesítményed növelésére.

Mozgalmasság a mindennapok során is

A cég a kültéri sportrajongók mellett azokra is gondolt, akik egy stílusos és megbízható ruházati márkában hisznek. Streetwear kollekciójuk minden fiatalos és letisztult, mozgalmas dizájnt kedvelő vásárló szívét meghódítja. Pólók, rövidnadrágok, táskák, kalapok, dzsekik és egyéb divatkellékek széles repertoárja vár rád.

Építsd bele a téged jellemző mozgalmasságot akár az egyszerű hétköznapokba is! Ismerd meg a Zalando népszerű The North Face válogatását, és élvezd a kényelmesen sportos megjelenést! Dobd fel outfited fiatalos kiegészítőkkel, és indulhat is a kaland!