Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
874 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
imflaviiuuss
imflaviiuuss
imflaviiuuss·

Versace, az igazi divatlegenda

Ha azt mondjuk, hogy Versace, mindenkinek a divatikon jut eszébe a legfényűzőbb és legrangosabb ruhákkal. Ugyanilyen erős érzelmeket vált ki a Versace Jeans nevű második alvonal is, amely Donatella Versace-nak köszönhetően került reflektorfénybe.

A Versace márka a csábítás, az állatias érzékiség, a sajátos és dekadens stílus szimbólumává vált. A Versace márka a luxus, az elegancia és a kifinomult ízlés jelképe.

Olaszország, mint a márka bölcsője

Olaszországot nemcsak a finom ételek, a borok és a történelmi szépség országaként tartják számon, hanem kétségtelenül a világ divatjának bölcsőjeként is. A híres Versace figyelemre méltó történelme is itt kezdődött. Minden nagy márka mögött egy eredeti történet és annak főszereplője áll. Alapítója, Gianni Versace ízlése teljesen eredeti és jellegzetes volt, és csak a legjobb, kiváló minőségű anyagokat használta. Stílusa és kifogástalan modelljei az élet számos területéről származó híresség figyelmének középpontjába kerültek. A modelljei gyönyörűek, vadak, féktelenek, provokatívak és mindenekelőtt elképesztő erotikus töltéssel rendelkeznek.

Versace Jeans

A Versace Jeans alvonalat Donatella Versace, Gianni húga vezeti, aki 1989-ben ajándékba kapta a divatmárka vezetését. A vezetés változása ellenére azonban a márka nem veszítette el a luxust és az ikonikus DNS-t, amely annyira jellemző a Versace-ra.

A Versace Jeans elegáns ruhái különösen azoknak a hölgyeknek tetszenek, akik szeretik az extravaganciát. Különösen figyelemre méltóak a lenyűgöző női blúzok, ingek és ruhák, amelyek nagyon gyakran aranyszínű részletekkel díszített természetes motívumokat tartalmaznak. A Versace Jeans táskák is nagyon jól illenek ehhez a ruhához, és úgy tervezték őket, hogy passzoljanak ugyanannak a kollekciónak a darabjaihoz.

Természetesen nem feledkeztek meg a férfiakról és a gyerekről sem. Ezek a különleges modellek kiváló példái a városi divatnak, amely a laza, mégis kifinomult életstílust idézi. Bármit is mutat be a Versace márka, azonnal magával ragad a tökéletesség, a kreativitás és a teljesen szokatlan fantázia. Nézd meg gazdag kínálatunkban az aranyozott vagy a luxusmárkára annyira jellemző nyomott mintás darabokat, és tűnj ki a tömegből!