Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
1 198 termék

Tamaris, ahol a letisztult elegancia találkozik a minőséggel

A német Tamaris márka több mint fél évszázada gondoskodik a lábak kényelméről és esztétikájáról. Folyamatosan megújuló, letisztult külsejű termékei az elmúlt évek során díjat nyertek a nívós German Brand Awardon is.

A kényelem mindig is az egyik legfontosabb szempont volt a márkánál. A legújabb technikákat alkalmazva gondoskodnak arról, hogy minden egyes darab komfortos legyen.

Legyen szó akár egy hegyi túráról vagy egy elegáns esküvőről, a Tamaris széles kínálatában minden alkalomra találsz megfelelő lábbelit. Ha kiegészítőkre, egy divatos, minőségi táskára vagy övre vágysz, nálunk azt is megtalálod.

Egy kattintás, és az otthonod kényelméből válogathatsz ízlésednek és életstílusodnak megfelelően. Hidd el, a lábad hálás lesz a szerető és stílusos gondoskodásért.

Letisztult formák és tisztább környezet

A Tamaris márka mindig is sokat adott a minőségre, arra hogy a mindennapoktól a különleges alkalmakig olyan termékeket gyártsanak, ami megdobogtatja viselőjük (és környezetük) szívét. Céljuk, hogy minden lépéssel, minden egyes Tamaris cipővel hozzájáruljanak ahhoz, hogy sportosabbnak, elegánsabbnak, divatosabbnak érezd magad, bármi is legyen a cél.

A Zalando gondoskodik arról is, ha környezettudatosabb opcióra vágysz. A Tamaris mind kiegészítőkben, mind lábbelikben gondolt a Fenntarthatóbbbb modellekre, ezek elkészítéséhez újrahasznosított anyagokat használnak, és csak felelős bőrgyártóktól szerzik be alapanyagaikat. A GreenStep kollekciót megtalálhatod kínálatunkban.

Kompromisszumok nélkül

A Tamaris figyelembe veszi mindenki igényeit: filozófiájuk szerint a szépségért nem kell megszenvedni, és egy magas sarkú cipő is lehet kényelmes. Fedezd fel a Heart and Sole kollekciót a Zalandónál, és táncold végig az éjszakát váltócipő nélkül.

Ha a lapos sarkak és sportosabb stílus áll közelebb hozzád, akkor sem kell lemondanod az esztétikumról. A Pure Relax és Fashletics kollekciókban biztosan megtalálod azt a lábbelit, amely a színek és formák harmóniáját kínálja, modern formákkal ötvözve.

Nálunk kompromosszumok nélkül választhatod ki azt a Tamaris cipőt, ami tökéletesen kiegészíti az üzleti vagy elegáns outfitedet, legyen szó új helyek felfedezéséről, gyerekek után való szaladásról vagy egy frissítő erdei sétáról.