Férfi tréning pulóverek

Legnépszerűbb szűrők
6 245 termék
maxsprnger
maxsprnger
maxsprnger·
notanitboy
notanitboy
notanitboy·

Divatos férfi tréning pulóverek

Hosszú időbe telt míg a kézzel kötött vastag gyapjúpulóverek eljutottak az alpesi sípályákról a városi divatig. Kellett hozzá a kötőgépek feltalálása és a sport egyre nagyobb népszerűsége is. A 20. század elején az új anyagoknak és technológiáknak köszönhetően rohamos fejlődésnek indult a sportruházat és a praktikum mellett egyre nagyobb szerepet kapott az esztétikum. A sportruházat ikonikus darabjai egymás után hódították meg a városi divatot: így vált teljesen elfogadottá a golfozók mellénye, a lovaspólósok galléros és rövid ujjú inge, az edzéseken melegítőként hordott nadrág és pulóver. A tréning pulóverek sportos múltjára sok praktikus részlet emlékeztet, mint például a húzózsínórok, rugalmas passzék az ujjakon, a kapucnik.

Tréning pulóverek edzéshez vagy városi viseletre

A városi viseletre szánt divatos darabok mellett természetesen megtalálhatod a nagy sportszermárkák kifejezetten sportoláshoz tervezett felsőit is. Ezek készülhetnek puha pamutból, amely a hidegebb napokon is melegen tart vagy funkcionális anyagokból. A modern szintetikus szálak képesek elvezetni a bőr felszínéről a nedvességet és optimális légáteresztést biztosítanak. Számos apró részlet teszi igazán praktikussá a tréning pulóvereket: a cipzáros zsebekben biztonságban és könnyen elérhető helyen tudhatod a nélkülözhetetlen holmijaidat, a fényvisszaverő felületek sötétben is gondoskodnak a láthatóságról. Számos kialakításból választhatsz a rugalmas nyakú belebújóstól a részben vagy végig cipzáros modellekig. Ezek a felsők annyira menők, hogy kár lenne őket csak edzéshez hordani. Kombináld őket bátran farmerrel, inggel vagy viseld más lezser szettekhez.

Márkás tréning felsők trendi mintákkal

A legjobban az egyszínű darabokat kombinálhatod, de ha jobban szereted a mintákat, igazán széles palettáról válogathatsz. Találsz olyan felsőket, amelyeket csak a gyártó logója díszít, más pulóvereken maga a márkajelzés a látványos díszítőelem. Ha ennél többre vágysz, választhatod a klasszikus csíkos darabokat vagy a feltűnőbb színösszeállításokat. Ha még ez sem elég, akkor ott vannak a feliratos és nyomott mintás felsők. És nem feledkezhetünk meg a nagy sportcsapatok felszereléséről sem: mutasd meg a pulóvereddel is, hogy az alatta lévő szív melyik csapatért dobog.