Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
308 termék

Kényelmes és egyszerű Birkenstock lábbelik

Kinek ne láttuk volna már a lábán azt a kényelmes, egyszerű papucsot, melyet egyre többen viselnek szeretettel tavasztól-őszig? Az egyre kedveltebb fazonú papucs, mely a Birkenstock egyik specialitása, egyre több teret és lábfejet hódít meg. A sikerének egyik kulcsa az egyszerűség, mely egyben a nagyszerűséget is jelenti. A klasszikus, főként barna talpú papucsok és papucsszandálok kifejezetten kényelmesek és egyszerűen viselhetőek, hiszen nem kell felvételüknél csatokkal, kapcsokkal és fűzőkkel bajlódni. Praktikus voltuk mellett megjelenésük sem utolsó. A Zalando készletén számos, különbözű dizájnú Birkenstock lábbeli kapható, minden korosztály és nem számára.

A márka remek darabjainak említésén kívül a gyártóról is essen néhány szó. A márka neve alapítjára, a német származású Johann Adam Birkenstockra utal, akinek alapötlete nem volt más, mint egy olyan cipőt létrehozni, amely egyszerű kialakítású, mégis stabilan tartja a lábfejet, miközben alulról is támogatja a talpat. Ez az innovációs ötlet rendhagyónak bizonyult azidőtájt, mert bár már akkor is léteztek lapos talpú papucsok, olyan mégsem, amely a kényelmen kívül a lábfej egészségét is szem előtt tartotta. A neustadti Birkenstock ük-ükunokája, Konrad fejlesztette tovább a lábbelit az 1800-as évek derekán, talpbetéttel megtoldva a papucsokat, mely további kényelmet és stabilitást biztosított viselőjüknek. Mára a gyártó számos, új ötlettel állt elő és gazdagította a felhozatalt, amely tulajdonság viszont továbbra is igaz a cipőkre az az, hogy a minőség garantált.

Birkenstock nőknek és férfiaknak

A Birkenstock készlete mindenkihez szól: nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt tervezi a gyártó a komfortos lábbeliket, hiszen a minőség mindenki érdeke. Az egész család élvezheti a márka által biztosított minőség és jó megjelenés luxusát.

A hölgyek számára készített cipők Zalando kínálata az otthoni cipők, papucsok, szandálok, lapos -és sportcipők, valamint a strandcipőkben nyilvánul meg. Mind a kényelmet hivatott szolgálni s ennek a célnak mind kivétel nélkül eleget is tesz, hiszen a talp megformázása minden darabnál hasonlóan kényelmes és képviseli az eredeti, még a Johann Adam által kigondolt ötletet. A legtöbb esetben bőrből készült talpbetét pedig tovább kényezteti a talpat.

Férfi vásárlóinknak sem kell sokáig keresgélniük a számukra legmegfelelőbb darab kiválasztásánál. A gyártó számukra is hasonló karakterű papucsokkal állt elő, hiszen ez a lábbeli univerzális és uniszex viselet, csupán szélesebb a talp kialakítása. A nyitott cipők egyszerre puhák és tartósak, időt állók és lezserek, a könnyű és egyszerű lábbelik iránti elvárásokat maradéktalanul teljesítik.

A Birkenstock a gyermekekhez is szól

A kisebbek, a gyermekek számára is számos ötlet és megvalósítás van a talonban a Zalandonál, nekik főleg színes darabokkal kedveskedik a gyártó, ugyanazt a minőséget hozva. A csatos szandálok mellett megtalálhatók a tépőzáras megoldások is a készleten, az izgő-mozgó gyermekek lábának erősebb védelméért, mely rendkívül jól jön futás és mászás közben.