Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
323 termék
giadazhou
giadazhou
3 termék
Kövesd a neked tetsző márkákat
Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
m_klinec
m_klinec
7 termék

Birkenstock, az egészséges lábak szakértője

Ha valaki kiejti a Birkenstock nevet, akkor sokaknak azonnal beugranak a márka papucsai és szandáljai, amelyek a láb egészségének a szem előtt tartásával készülnek. Mindenki számára ismert, hogy a német cipőgyártó nagy hangsúlyt helyez a funkcionális, kényelmes papucsok, szandálok és cipők gyártására.

Sőt, sokak véleménye szerint a Birkenstock gyártja a legkényelmesebb lábbeliket a világon. A Birkenstock cipők titka pedig egyszerű. A gyártó ugyanis azt vallja, hogy a cipőt a láb formájához kell igazítani, nem pedig a lábnak kell a cipőhöz alkalmazkodnia. Logikus gondolat, mégis milyen ritka az ilyen, ugye?

A természetes járáshoz illeszkedő lábbelik

Ezt a hitvallását pedig a gyakorlatban is sikeresen meg tudja valósítani. A női, gyermek és férfi lábbelik mindig a láb egyedi sajátosságainak a figyelembevételével készülnek. Ennek középpontjában minden esetben az eredeti Birkenstock talpágy található. Ezek olyan, anatómiai kialakítású talpbetétek, amelyeket speciális alátámasztásokkal láttak el. A talpbetétek négy gondosan kiválasztott és kialakított rétegből áll.

Ezek, valamint a tökéletesen kialakított illeszkedések gondoskodnak arról, hogy egy-egy Birkenstock lábbeli kényelmes legyen akkor is, ha egész nap viseljük. Ehhez pedig a fentieken a cipők és papucsok formája is hozzájárul. Ezeket ugyanis úgy alakították ki, hogy tökéletesen megfeleljenek a láb anatómiai kialakításának, így biztosan nem lesz kényelmetlen.

A Birkenstock cipők és papucsok hosszú évekre szólnak

A Birkenstock számára az is fontos, hogy Fenntarthatóbbbb módon készítse a cipőit. Ez tükröződik az alapanyagokban és gyártásban. A Birkenstock igyekszik megújuló alapanyagokat használni. Sőt, olyan cipőket is készít, amelyek teljesen megfelelnek a vegán életmódnak. A Birkenstock abban is kiemelkedik, hogy az általa gyártott lábbelik hosszú éveken át viselhetőek, így nem feltétlenül szükséges évente újabb darabokat vásárolni.

Ha tehát szeretnél egy olyan papucsot, szandált, vagy éppen cipőt választani, amely tökéletes kényelmet biztosít hosszú időn keresztül, akkor érdemes felfedezni a Zalando Birkentstock kínálatát. Ezen az oldalon a gyermek, a női és a férfi darabok is megtalálhatóak, válogass köztük kedvedre!