Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
2 606 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

HUGO – A prémium kategóriás minőség és luxus megtestesítője

A HUGO BOSS márka megváltoztatja azt, ahogyan az eleganciáról gondolkodsz, a HUGO markáns stílusa pedig beköltözik a mindennapokba. A letisztult színek és finom anyagok arra késztetnek, hogy ne csak a kényelem terén, de stílusban is a tökéletességre törekedj.

A HUGO BOSS német luxusmárka története napjainktól egészen a 20. század elejére nyúlik vissza. Több mint száz év alatt az eleinte csak férfiruhákat gyártó cégből mára a világ egyik legismertebb eleganciát kínáló divatháza lett. Az 1970-es évekbena HUGO BOSS világhírű sportolók szponzorálásával vált ismertté: megszámlálhatatlanul sokan közülüka BOSS öltönyeiben jelentek meg hivatalos eseményeken. A cég 1998-ban nagy sikerrel mutatta be BOSS néven futó első parfümkollekcióját is, majd 1997-ben elindította a női szekciót. A gyerekdarabok 2006-os bemutatása óta a vállalat ma már világszerte több mint ezer márkaboltban árulja termékeit.

A HUGO BOSS márka mára egyet jelent a sikerrel és kifinomultsággal. A divatház termékeit menedzsereken, színészeken, sportolókon láthatod viszont.

HUGO, a minőség megtestesítője

A márka védjegye az elegancia és a minőség: gyártásban csak minőségi alapanyagok kapnak helyet. A különböző anyagok, mint a gyapjú, a szatén, és a selyem ötvözésével az eleganciát megtesetítő remekművek kerülnek ki a HUGO műhelyéből.

Prémium termékek és széles választék a HUGO-nál

A HUGO nem csak követi, hanem diktálja is a trendeket. A márka széles termékpalettát kínál. A parfümöktől a fehérneműkön át a felsőruházatig mindent megtalálsz a kínálatban, amire a modern, városi életben szükséged lehet. A HUGO különlegessége, hogy a Z-generáció színesebb, lazább igényeit éppen úgy képes kiszolgálni, mint a minimalista és minőségorientált elvárásokat. A szigorú öltönytől a smart casual darabokig egy sor újdonsággal is szolgálnak a tervezők.

A HUGO a legnagyobb kihívásokra is képes választ adni. A kollekciókban helyet kapnak például a nyári szezonra való könnyedebb viseletek, rövid- és vászonnadrágok is. Télen sem kell viszont lemondani az eleganciáról: bundák, kabátok, bőrdzsekik gondoskodnak arról, hogy hideg időben is elegáns maradj.