Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
4 046 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

ONLY - A dán divatsiker

Az ONLY az 1975 óta dániai családi vállalkozásként működő Bestseller konszern egyik vezető márkája, amelyet elsősorban fiatal hölgyeknek terveztek. A cég kezdetben farmereket forgalmazott, mára azonban az igazán trendi ruházat mellett vásárolhatsz cipőket, kiegészítőket - akár férfiaknak vagy gyerekeknek is. A Bestseller az ONLY mellett húsznál is több világszerte elérhető, népszerű márkával van jelen Európa, Ázsia, Észak- és Dél-Amerika piacain.

Az ONLY alapdarabjai még mindig a farmerek, klasszikus kékben vagy a szezon éppen legdivatosabb színeiben, hagyományosan öt zsebbel vagy egyedi dizájnnal, bő vagy szűk szabással. Mindegyik kiváló minőségű anyagból készül, hogy éveken át veled maradhasson a kedvenc nadrágod. Bármelyiket választod, könnyedén kombinálhatod az aktuális kollekció felsőivel és kiegészítőivel, hogy egészen egyedi lehess. Mert minden ONLY-lány egyéniség! Belőled csak egy van - mutasd meg a világnak, légy egyedi!

ONLY - Időtlen alapdarabok a szezon divattrendjeivel

Az ONLY segítségével összeállíthatod a stílusodat leginkább tükröző ruhatárat - mindezt kiváló ár-érték aránnyal. Válassz az alapdarabok közül, amelyek egyetlen stílusos hölgy gardróbjából sem hiányozhatnak, majd dobd fel a szezon legtrendibb színeivel, kiegészítőivel! Vagy keresd meg a stílusodhoz és hangulatodhoz leginkább illő outfitet. Az ONLY segítségével megfizethető áron juthatsz hozzá a legaktuálisabb darabokhoz, hogy mindig naprakészen divatos lehess. Légy öntudatos és magabiztos ONLY-lány az élet minden területén!

A casual kollekció a legkomolyabb munkahelyen is megállja a helyét, a színesen csajos, vidámabb darabokban pedig munka után is hozhatod a legjobb formádat. Kombináld szabadon a ruhatárad, a megjelenésed mindig friss és izgalmas marad. Frissítenéd a profilod? Semmi akadálya! Nézz körül a Zalandón, és dobd fel a meglévő darabokat egy trendi újdonsággal!

Fenntarthatóság a fókuszban

A divat is része a fenntartható jövőnek - keresd tehát a fenntartható címkével ellátott termékeket! A cégcsoport a folyamatos fejlesztések során törekszik a teljes ellátási lánc átláthatóságára, a termékek visszakövethetőségére. A gyártásban a digitalizációval óvja a természeti erőforrásokat, innovatív anyagokkal és eljárásokkal dolgozik egy fenntartható jövőért.