Katalógus

Legnépszerűbb szűrők

Ziener, a sí- és kerékpáros ruházat trendi márkája

A Ziener márkát 1946-ban hozta létre Franz Ziener kesztyűkészítő mester a bajor Alpokban. A fejlesztéseknek köszönhetően pedig az egykor kiváló minőségű, kézzel készített, mindennapi használatra szánt kesztyűket fokozatosan felváltották a ma már technikailag innovatív darabok, amelyek a téli és kerékpársportokhoz is remek kiegészítőként szolgálnak.

A Ziener márka neve mára már egyet jelent a kiváló minőségű sí- és kerékpáros ruházattal, valamint az azokhoz tartozó funkcionális kiegészítőkkel. A Ziener ruházat tehát télen és nyáron is támogatja azokat, akik szeretnek a szabadban sportolni. A kényelmes sísapkáktól kezdve a kiváló minőségű rövid ujjú kesztyűkön át a stílusos funkcionális pólókig egészen biztosan stílusos leszel sportolás közben.

Ziener ruházat a téli sportok rajongóinak

Ha kedveled a téli sportokat, akkor érdemes felfedezni a Ziener kínálatát, hiszen itt remek síruhák és kiegészítők találhatóak mindenki számára. A havas lejtőkön való sikláshoz ugyanis egészen biztosan szükséged van olyan funkcionális ruházatra, amely melegen és szárazon tart. A márka kínálatában pedig nemcsak erre figyelnek, hanem arra is, hogy választott sí változathoz megfelelő darabokat tervezzenek, így választhatsz többek között az alpesi vagy a freestyle síeléshez, de akár a snowboardozáshoz készült ruhákat is.

Ráadásul ezzel a márkával a stílusos megjelenésről sem kell lemondanod. A síeléshez kínált felsőruházat ugyanis igencsak színes. Választhatsz például egy visszafogottabb, pasztell zöld, kék vagy rózsaszín sídzsekit, de akár dönthetsz egy narancssárga darab mellett is. Ehhez pedig viselhetsz egy színben hozzáillő sínadrágot is, amelyet a márka ikonikus kesztyűinek az egyikével egészíthetsz ki a funkcionális és divatos megjelenésért.

Trendi kerékpáros viselet

A márka a kellemesebb időjárási viszonyok között is jelen lehet az életedben, hiszen remek kerékpáros viseletet kínál a család minden tagjának. Természetesen a funkcionalitásról itt sem kell lemondani, miközben az olyan alapdarabok közül választhatsz, mind a pólók, pulóverek, nadrágok és széldzsekik. A kombinációs lehetőségek pedig itt is határtalanok, hiszen a visszafogottabb fekete, fehér vagy éppen halvány lila színek mellett megtalálhatóak itt az élénk türkiz, a narancssárga vagy éppen a világoskék. Csak párosíts egy pólót egy kényelmes biciklis nadrággal, egészítsd ki a vállalat ikonikus kesztyűjével, és már indulhatsz is.