Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
57 termék

happy girls kollekciók a vidám gyermekkor szellemében

A gyermekek ruházatára fontos időt szánnunk, ugyanis az ő esetükben kifejezetten sok szempontot kell szem előtt tartani. Egyrészről nem szabad elhanyagolni azt a tényt, hogy a gyermekek jellemzően jóval aktívabb életmódot élnek, mint a felnőttek, ez pedig a ruháikat is extrán igénybe veszi. Másrészt pedig ők is szeretnek szép ruhákban járni, amelyek kifejezik a személyiségüket.

A happy girls egy német vállalat, amely lányruhák tervezésére és gyártására szakosodott. Alapvetően a vidám és különleges színek és minták kaptak főszerepet a cégnél. A tervezés a vidám és felszabadult gyermekkor szellemében történik. A márka termékei ezen felül segíthetnek a gyerekek kreativitásának kibontakoztatásában is.

A happy girls különböző méretű ruhákat készít minden korú gyermekeknek. Ezáltal a babák, a gyerekek és a tinik is megtalálhatják a nekik való termékeket. A márka jellemzően ruhákat kínál különböző fazonokban és színekben.

Vidám happy girls ruhák mindenki számára

A happy girls kiemelt figyelmet fordít a kollekcióinak minőségére, amely mind a tervezésben, mind pedig a kivitelezésben tetten érhető. A felhasznált anyagok között megtalálható a pamut, a dzsörzé, a háló vagy akár a flitterek.

Különböző gallérok és ujjhosszok is a márka kínálatát képezik, ahogyan a ruhák hossza is nagymértékben változhat. Emiatt láthatod, hogy széles skálán változnak a márka ruházatai.

A vállalat által készített ruhák hordhatóak a mindennapok során, vagy akár egy szülinapi bulira is. Számtalan különféle szín és árnyalat megtalálható a happy girls kollekcióiban, hogy gyermeked igazán különleges és egyedi megjelenéssel rendelkezhessen.

Játékos minták és izgalmas színek ötvözete

Ha az egyszerűséget keresed, akkor válassz egy teljesen fekete partiruhát gyermeked számára. Amennyiben viszont ezzel ellentétes hatást akarsz elérni, akkor jó döntés lehet egy kifejezetten színes ruha, amelyet virágminták tarkítanak.

A kisebbek számára ideális lehet egy sötétkék csíkos póló, amely vidám grafikai mintával van ellátva. Egy játékos megjelenésért pedig választhatsz egy jégkék ruhát is, amelynek az alsórésze élénk rózsaszínben játszik.

Ha másra vágysz, akkor esetleg gondolkozz el egy pillangómintás sötétkék ruhán, amelynek alsórésze egyedi szoknyában végződik. Vagy nézz körül a Zalandón, ha másra van szükséged.