Legnépszerűbb szűrők
3 957 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
soares22
soares22
soares22·

Győzelemre fel Nike Performance kollekciójával

Ha van sportruházati márka, amit nem kell bemutatni, melynek neve szinte összeforrt a sportokkal, teljesítménnyel és győzelemmel, az a Nike Performance. A több, mint 50 éves márka története az Oregoni egyetemen kezdődött, ahol Bill Bowerman és Phil Knight ( edző és korábbi tanítványból lett üzlettárs ) fogott össze, nem is sejtvén, hogy sporttörténelmet írnak.

Érdekesség, hogy az ikonikus pipajel előbb volt meg, mint maga a név, de ahogy minden összeállt, minden olyan gyorsan szárnyra kapott minta tényleg maga Niké istennő kacsintott volna rájuk. Első futócipőjük talpát Bill gofrisütőjének segítségével állították elő, ami nagyon jó fogást eredményezett a talajon.

Az első eszőcipőt gyorsan követte a többi, mára a Nike Performance sport és divatruházati nagyhatalommá nőtte ki magát. Az újítások iránti szenvedélyük azóta is megmaradt, hiszen folyamatosan kutatják a legújabb technológiákat termékeik előállításánál.

Fuss te is, mint a szél a Nike Performance cipőkben

A márka mindig figyel arra, hogy az innovációk úttörése mellett a klasszikus értékek is megmaradjanak. Cipőiket olimpikonok és hírességek viselik, és nemegyszer előfordultak már akár-díjanyertesfilmekben is. Az ikonikus pipa ugyanaz maradt, a klasszikus stílusú modellek is megtalálhatóak a polcokon.

Sportszeretőként biztos lehetsz benne, hogy a Nike Performance nem csak a lábadról, de a teljesítményedről is gondoskodik, hiszen egy jó cipő az már fél siker.Nézz körül a Zalando kínálatában, és találd meg a te klasszikus vagy innovatív társadat a győzelemben.

Nike Performance a cipőkön túl

Bár cipőkkel kezdte , a márka nem állt meg a fűzők (vagy tépőzárak) bekötözésénél. Sportruházatuk funkcionális, jól tervezett, lélegző anyagokból és a legújabb technológiákat alkalmazva készül. A futástól a teniszen át az úszásig minden sportág gyakorlásához találhatsz darabokat a kollekcióban.A fehérneműktől a baseball sapkákig, a márka mindenre gondolt, öltözz tetőtől talpig győzelembe. Válogass bátran itt, a Zalandonál.

Persze a mai trendeket követve a márka azokról is gondoskodik, akik az athleisure rajongói. Kombináld joggeredet egy magas sarkúval vagy egy elegánsabb pólóval, merj vibráló színeket választani. A légáteresztő, kényelmes anyagok, puha szövetekben biztosan jól fogod magad érezni, amellett hogy a szetted is kifogástalan marad.