Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
122 termék

Madden Girl kiegészítők a divatos komfortérzetért

A Madden Girl egy méltán nagy nevű divatvállalat, amely főként cipők gyártására szakosodott. Az amerikai márka kifinomult és ízléses lábbeliket készít különböző alkalmakra. A minőség és az időtlen stílus mind olyan tulajdonságok, amelyek jellemzőek minden termékére a cégnek.

A letisztult és kifinomult elegancia minden lábbeliből érződik. A fekete szín és az alapárnyalatok egyaránt dominálnak a cégnél, az apró részletek pedig megadják azt a különleges hatást, amely egyedivé teszi a vállalat kínálatát.

A Madden Girl a cipőkön kívül egyéb kiegészítőket is gyárt. Ilyenek például a táskák, amelyek tökéletesen passzolnak a lábbelik megjelenéséhez. A különféle cipzárok és zsebek pedig páratlan hatást adnak minden terméknek. A nagyvárosi modern hangulat egyértelműen a sajátja a divatmárkának.

Minőségi Madden Girl kollekciók az időtlen eleganciáért

Az egyedi érzet és a minőség mind kéz a kézben járnak a Madden Girl márkánál. Így a gyártás során hangsúlyos a nagy múltú szakértelem. Az alapanyagok felhasználásánál pedig törekszik a cég úgy dönteni, hogy azok kifejezzék a divatcégre jellemző hangulatot.

A műbőr, a textil, a szintetikus, vagy éppen a farmer mind olyan alapanyagok, amelyeket szívesen használ a cég. Emellett pedig olyan különlegesebb alapanyagok is megtalálhatóak időnként, mint mondjuk a szatén.

A cipők belebújós és csatos verzióban egyaránt érkeznek. Lapos és magassarkú, valamint platform cipők mind színesítik a Madden Girl kínálatát. Ezeket pedig árnyalatok és fazonok széles sora egészíti ki.

Könnyed elegancia bármely alkalomra

Nézz körül a Zalandón ma, és fedezd fel a Madden Girl izgalmas kínálatát. Újítsd meg ruhatáradat például egy homokszínű edzőcipő segítségével, amely ötvözi a sivatagi és a városi hangulatokat.

Fűzős cipőre van szükséged? Akkor egy bőr hatású fekete darab tökéletes lehet számodra. Ezt kedvedtől függően hordhatod streetwear stílusként vagy akár a munkahelyedre is.

Különleges hatást szeretnél magadnak? Akkor dobd fel megjelenésedet egy krémszínű cowboy csizma segítségével. Egy farmernadrággal kombinálva tökéletes lehet a megjelenésed. Egy fekete táska pedig teljessé teheti a szettet.