Legnépszerűbb szűrők
2 811 termék
polasobun
polasobun
polasobun·
Kövesd a neked tetsző márkákat
Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
larablanchard
larablanchard
larablanchard·

Az eredeti retró megjelenés – adidas Originals

Az adidas Originals termékek készítői a klasszikus retró darabokat gondolják újra, és milyen utánozhatatlanul! Tudtál arról, hogy a cég németországi archívumában minden valaha létezett adidas alkotásból őriznek egyet? Ha igen, talán az sem fog meglepni, hogy a ma piacon lévő termékek valójában mind egy régebbi dizájn új szintre emelésével születnek meg.

A cég tervezői a modern technológia vívmányaival biztosítják, hogy az eredeti dizájn sokkal nagyobb kényelemmel és megbízhatósággal társulhasson. Ezek után nem is olyan meglepő, hogyha neked is ők jutnak eszedbe, amikor az eredeti retró stílus elérését célzod meg.

Fedezd fel az adidas Originals elegáns lazaságát!

Biztos lehetsz abban, hogy új kedvenccel bővül a ruhatárad, amennyiben olyan cuccot keresel, amivel egy csapásra hozhatod a jól öltözött és a komfortosan sportos megjelenést. Válassz a lábad kényelmére tervezett cipők közül, vagy újíts be egy stílusos melegítőt a kedvenc színedben!

Mindig van következő szint – lépd meg te is!

Az adidas Originals egyik jelmondata az, hogy „ami eredeti, az sosem lesz befejezve”. Ezt tükrözi az, hogy 40-50 éves darabokat emelnek a következő szintre annak érdekében, hogy megőrizzék és az új vásárlók számára is elérhetővé tegyék a márka valódi szellemét. Nem csoda tehát, hogy a sportosan stílusos megjelenést mindig lehet fokozni.

Böngéssz a márka mindennapi kiegészítői között, és találd meg azt a táskát, sapkát, vagy akár karórát, amivel a legtökéletesebben ki tudod fejezni önmagad!

Évtizedek mögötte – évtizedek előtte

Az adidas Originals megjelenés már évtizedek óta világklasszis sportolók, hip-hop ikonok, és filmsztárok sorának kölcsönöz végtelenül laza és magabiztos megjelenést.

Azok közül, akik átélik az Originals élményt, sokan arról számolnak be, hogy egyik pillanatról a másikra fedezték fel a személyiségük higgadtan merész oldalát. Ezt csak fokozza az, hogy ezek a termékek nem csak stílusukban időtállóak, hanem tervezésüknek és strapabíró alapanyaguknak köszönhetően valóban éveken keresztül élvezheted az általuk biztosított kényelmet.

Vannak, akik évtizedeken át hordják kedvenc melegítőszettjüket, természetesen közben mindent elkövetve azért, hogy megóvják attól, hogy bármi baja essék. Mit gondolsz, utánuk tudod csinálni?