Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
41 termék
Kövesd a neked tetsző márkákat
Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Colmar, olasz stílus a sport szerelmeseinek

A Colmar márka története közel száz évvel ezelőtt kezdődött, amikor monzai Mario Colombo megalapította manufaktúráját, amelynek nevét a saját keresztnevének és vezetéknevének első három betűjéből alkotta meg. A márka, amely kezdetektől az olasz kézművesipar legjobbjai közé tartozott, először munkaruházatra szakosodott, majd a világháború utáni fellendülést látva lehetőségként tekintettek a sportruházatra, különösen a síruházatra, és nem kellett csalódniuk. Már az 1952-es téli olimpián ők tervezték és gyártották a sícsapat innovatív ruháit és kiegészítőit, majd pedig a következő évtizedek téli játékain sorra öltöztették a síelőket, északi síelőket, a szánkósokat vagy akár a bobosokat is. A specializált ruházataik sikere arra ösztönözte a márkát, hogy nyissanak a nagyobb közönség felé is, és ma már számtalan divatos és sportos darabot kínálnak, nemcsak az élsportolóknak.

Colmar sportruházat, stílusos elegancia a sportpályákon is

Az olasz sportmárka megtestesíti mindazt, amiben az olasz divat- és kézművesipar hosszú évtizedek óta kiemelkedik. Az összetéveszthetetlen stílusjegyek mellett az aprólékos, mindenre kiterjedő figyelem a gyártásnál azt eredményezi, hogy minőség, funkció és stílus kéz a kézben jár a márka darabjainál.

Colmar által gyártott sportruházat mindig is az innovációt képviselte, és folyamatosan olyan anyagok kifejlesztésén dolgozik, amelyek növelik a teljesítményt, miközben a divat világában is sikereket arathatnak. A márka ennek érdekében számtalan együttműködést és kollaborációt kezdeményezett az elmúlt évtizedekben, amelynek eredményét nemcsak a profi sportolók, hanem a hétköznapi emberek is élvezhetik.

Egy családi vállalkozás, amely meghódította a világot

A Colmar, hasonlóan sok rendkívül sikeres olasz márkához, a mai napig megmaradt igazi családi vállalkozásnak, amelyben a tulajdonosok szenvedélye biztosítja azt, hogy hűek maradnak a hagyományaikhoz. Ha egyedi és új megjelenést keresel a téli szezonra, és te akarsz a sípályák legstílusosabb tagja lenni, akkor válogassa a Colmar egyedi és fantasztikus nadrágjai, kabátjai, felsői és kiegészítői között. A klasszikus visszafogottabb színektől kezdve a merészebb darabokig mindent megtalálsz, engedd szabadon a fantáziád és párosítsd kedvedre a darabokat. A Zalandón most az olasz ikon legjobb darabjaival várunk, hogy tökéletesen indulhasson számodra is a síszezon.