Akciós gyerekdivat

Legnépszerűbb szűrők
21 069 termék

Akciós gyerekdivat kimeríthetetlen választékban

A Zalandón gyerekeknek forgalmazott divatcikkek széles választéka segíti a csemetéinek vásárló szülőt, nagyszülőt vagy rokont. A termékekek között megtalálhatók minden évszak ruhadarabjai és kiegészítői, továbbá minden stílus képviselteti magát. Kapható nálunk sport- és designer ruházat, egyszerűbb és cicomásabb ruhadarabok.

A kollekciók tervezői tényleg mindenkire gondoltak, a legapróbbaktól kezdve a tinédzserekig. Továbbá a Zalando szó szerint tetőtől talpig öltöztet: sapkáktól kezdve a cipőkig minden kategóriában kaphatunk itt ruhát.

Ruházati és designer cikkekszéles választéka

Legszélesebb a ruhák és designer darabok választéka. Ebben a két kategóriában megtalálunk olyan termékeket, mint például a pólók, a rövidnadrágok, azalsóneműk, de akár köntösöket vagy blézereket is. Mindkét nem számára változatos megjelenésű, igényes és minőségi termékeket kínálnak a különböző márkák képviselői.

A leggyakrabban viselt ruhadarabokon kívül megtalálható a termékválaszték között egy figyelemreméltóbb öltözék is, ez pedig a kimondottan fiataloknak készült öltöny. Bár ezen ruhadarab egyáltalán nem megszokott viselet a fiatalabb korosztály körében, igen praktikus tud lenni, hiszen mindig akad olyan alkalom, ahol elegánsan és makulátlanul kell megjelennünk. Fiúk számára az öltöny, lányoknak a blézer jöhet kapóra, mint megjelenésük remek kiegészítője.

A Zalando kínálata babáknak is igen széles. Ennél a korosztálynál kiemelten fontos szerepet kap az anyagok minősége, valamint puhasága. A legkisebbeknek bodyk (tipegők), pizsamák, sapkák és kiscipők nyújtanak védelmet a túl hideg és túl meleg ellen, valamint egyéb ötletes kiegészítők. Számukra tervezték a kis méretű hálózsákokat és előkéket, kendőket is, továbbá az étkezéshez is szolgálhatnak segítséggel a különféle praktikus gyerek edénykészletek.

A designer termékek kategóriájában számos nagynevű tervező termékei kínálnak egyedi megjelenést sugárzó öltözéket és kiegészítőket. Az oldalunkon forgalmazott napszemüvegeket vagy bikiniket viselve magabiztosan sétálhatunk végig bármely strandon, illetve hűvösebb idő esetén divatos sapkák biztosítják viselőjüknek a kényelmet és melegérzetet.

Sportruházat, cipők és egyéb kiegészítők

A sportruházat kategóriában az alapvető ruhadarabokon kívül megtalálunk számos, rendhagyóbb darabot is, mint például a beanie-t. Ezen kívül pedig még rendkívül sok praktikus, hűvösebb időjárásra tervezett fejvédőt, sapkát és sálat is összegyűjtüttünk neked.

Természetesen a klasszikus darabok esetén sem hagy minket cserben a Zalando kollekciója. Számos pólót, topot, rövidnadrágot, hosszú szárú melegítőt és kapucnis pulóvert kaphatunk itt edzéshez. A sportruházat tárolásához praktikus és mókás színekben pompázó hátizsákok is elérhetők, akár mesefigurákkal is. Továbbá egyéb sportok, például a balettruházat is képviselteti magát választékunkban: megtalálható nálunk tornadressz és cuki balerinaszoknya is.

Cipők terén is elkényeztet a Zalando kínálata. Bár a legtöbb forgalmazott lábbeli sportoláshoz ajánlott, csizmákat és szandálokat, valamint még első sétacipőket is megtalálunk a válogatásban. Utóbbi igen ötletes és felettébb hasznos cipőtípus kisgyermekek részére, hiszen a megfelelő talpalátámasztás és kényelem elengedhetetlen az első lépések biztonságos megtételéhez.

Egyéb, ritkább kiegészítők is várják az ezeket kereső vásárlókat, legyen szó akár futball kesztyűről vagy uzsonnás dobozról. A ruhák széles repertoárján kívül egyéb használati tárgyak közül is böngészhetünk a Zalandónál. A gyerekek számára játékokat is forgalmaz több gyártó is, sőt, még egymesefigurás pénztárcák is megtalálhatók a készleten a különféle rajzfilmek kisebb és nagyobb kedvelőinek.

Akciós gyerekdivatunk kreatív és praktikus darabjai kétségtelenül sikert aratnak majd viselésük közben, legyen szó ruháról, cipőről vagy egyéb, dekoratív kiegészítőről. Nézz körül a Zalandón még ma, és vásárolj be kedvezményes áron gyermekeknek készült divattermékeinkből!