Akciós designer divat gyerekeknek

Legnépszerűbb szűrők
2013 termék

Akciós designer divat gyerekeknek a nem mindennapi stílusért

A gyermekek öltöztetése minden szülő számára kulcsfontosságú feladat, s sokszor nagy kihívással is jár. A kényelmen, magas fokú mozgásszabadságon túl a divat is fontos szempont már gyerekkortól kezdve is. Akciós designer kínálatunkat ezen szempontot előtérben tartva alakítottuk ki.

Legyen szó pólókról, nadrágokról, fürdőruhákról vagy éppen a számtalan kiegészítő valamelyikéről, egy tudatosan megválasztott, magas minőséggel rendelkező ruhadarab gyermeked ruhatárának alapjává válhat. Válogass kedvedre, s találjátok meg közösen a neked, illetve a csemetédnek legjobban tetsző darabokat.

Minőségi designer divat gyerekeknek minden alkalomra

A póló mindannyiunk öltözködésének egyik nélkülözhetetlen ruhadarabja. Ez a gyermekeknél sincs másképp. Válassz egy feliratos, vagy nyomott grafikás pólót, amellyel gyereked kifejezheti a személyiségét. A hűvösebb hónapokra a hosszú ujjú pólók, illetve pulcsik sem hiányozhatnak. A kapucnis pulóverek nem véletlenül számítanak örök klasszikusnak, ugyanis egyaránt minősülnek vagány és praktikus viseletnek.

Ha a felsőruházat már megvan, akkor ideje keresni egy megfelelő nadrágot is. Mit szólsz egy teljesen fehér darabhoz? Ez egyszerre sugall letisztult eleganciát, valamint magabiztosságot is. A meleg, nyári időszakra pedig egy könnyed ruha jöhet jól, hogy gyermeked könnyedén felvehesse a harcot a legnagyobb hőséggel szemben is.

Trendi viselet a lezser elegancia jegyében

A téli évszak során elkerülhetetlen a réteges öltözködés. Egy magas minőségű télikabát pedig valódi csodát tud jelenteni a hideggel szemben. Válassz egy fekete darabot, és egy hozzá passzoló kesztyűt gyermeked számára, és indulhat is a hógolyócsata.

Egy megfelelő edzőcipőre is szükségük van a gyermekeknek, különösen az állandó mozgékonyságuk miatt. Emiatt tehát kiemelkedően fontos szempont a lábbeli kényelme. Mi erre is gondoltunk, és számtalan fazonú cipőt kínálunk csemetéd számára. A nyaralások alkalmával pedig egy fürdőruha az, amire mindannyiunknak szüksége van. Válassz egy színes, vidám darabot, amely kifejezheti a nyár felszabadult hangulatát. A tökéletes szettet pedig egy napszemüveggel teheted teljessé.

A Zalandón designer gyermek ruházat széles kínálatával várunk, hogy mindenképpen megtalálhasd azt, amire szükséged van.