Élvezd ki az akár -70%-os nyári kedvezményeinket

Spórolj a szezon kedvenc drabjain!

Akciós gyerek kiegészítők

Legnépszerűbb szűrők
1064 termék

Akciós gyerek kiegészítők, a legkisebbektől a legnagyobbakig

Jöhetnek hidegebb napok, utazás, vagy csak egy zsúfolt hétköznap, a Zalando akciós gyermek kiegészítők minden helyzetben praktikusabbá és szebbé tesznek minden alkalmat. Sapkák, sálak, hátizsákok,hasznos apróságok várnak rád online, kedvező áron.

Gyermek kiegészítőink kiváló ajándékok is lehetnek, válassz valami igazán különlegeset kicsiknek és nagyoknak. Puha anyagokat, vidám mintákat és okos megoldásokat kínálunk szülők és gyermekek örömére.

Akciós baba kiegészítők: édes álmok, cuki szettek, meghitt percek

Baba kiegészítőink a legkisebb trendcsinálóknak. Nézz körül akciós választékunkban, fedezd fel a legkisebbeknek szánt ruhadarabokat és használati tárgyakat.

Aprócska sapkák és egyujjas kesztyűk gondoskodnak az apróságokról a hidegebb napokon, napkalapok a melegebbeken. Vidám és színes ruhakombinációkba öltöztetheted a piciket, a hétköznapitól a dizájner darabokig. A ruhadarabokon kívűl apró játékokat és használati tárgyakat is kínálunk, a letisztult skandináv stílustól az élenkebb színvilágig, a baba és a mama ízlésének megfelelően.

A Zalando az anyákra is gondolt, míg a babák kényelmes és divatos hálózsákjaikban szundikálnak: letisztult divatos pelenkázó táskákban elfér minden, a nyálkendőtől a babatakaróig.

Akciós gyerek és tini kiegészítők, a legapróbb részletekig stílusosan

Ahogy nőnek a gyerekek, annál jobban kifejezik, mi tetszik nekik és mi nem. Válogassatok együtt gyermek és tini kiegészítőinkből, így akár közös élmény is lehet a vásárlás.

Gyermek és tini sapkáink, kalapjaink, sálaink és kesztyűink minden kis divattudatos egyén ruhatárát gazdagabbá tesznek. Válassz a praktikus, minden időjárásra szabott darabjaink közül, találd meg gyermeked kedvenc motívumát vagy színét. Az otthon melegét motívumos takaróink és egyéb kiegészítőink fokozzák, mint például a pihe-puha, ölelnivaló plüssök.

Kirándulás, iskola vagy ovi? A Zalando mindenki számára tartogat megfelelő hátizsákot, táskát vagy zsákot, akár kombinációban is. Keressétek a kedvenc rajzfilmfigurákat, mintákat és árnyalatokat, így adj teret az az egyéniség kifejezésének. A picike hátizsákoktól a komoly iskolatáskákig nálunk mindent megtalálhatsz a dolgos hétköznapok és különleges alkalmak megkönnyítésére. Válogass bátran a Zalando akciós kínálatában, a tökéletes szettért, a praktikus és trendi darabokért.