Faq | Fizetések | Fizetés bankkártyával

Fizetés bankkártyával

A következő kártyatípusokat fogadjuk el:

Mastercard

American Express

Maestro

Visa

MastercardAmexMaestroVisa

Mikor fogják megterhelni a kártyámat?

A kártyádat addig nem terheljük meg, amíg a rendelésed el nem hagyta a raktárunkat. Ha termékeket küldesz vissza, az összeget visszautaljuk a bankkártyádhoz tartozó számládra.

Biztonságban vannak a kártyaadataim?

A kényelmed érdekében fizetési adataidat titkosított szerverünkön tároljuk. Kártyaadataid a rendszerünk 128 bites SSL-technológiával titkosítja. Ez a magas szintű biztonság azt jelenti, hogy a kártyával történő vásárlás biztonságos a Zalandonál, és biztosítja, hogy az adataidhoz harmadik fél semmilyen körülmények között nem férhet hozzá.

3DS-hitelesítés

A fizetési folyamatunk 3DS hitelesítést használ (Visa és MasterCard SecureCode által hitelesítve). Ezek a szolgáltatások megerősítik a meglévő kártyádhoz kapcsolódó jogosulatlan használat elleni védelmet, amikor nálunk vásárolsz. Ha részletesebb információra van szükséged, vagy probléma merül fel a hitelesítési eljárással kapcsolatban, kérjük, fordulj közvetlenül a kártyakibocsátóhoz. Sajnos nincs befolyásunk a fizetési hitelesítési folyamatra, így nem tudunk segíteni semmilyen hitelesítési kérdésben.

Kapcsolódó válaszok


Nem találod a keresett választ?
Lépj velünk közvetlen kapcsolatba
Hívj minket

Szakembereink készek segíteni neked. A várakozási idő legfeljebb 2 percet vehet igénybe.

Hétfőtől péntekig:

08:00 - 17:00 közt

Chatelj velünk

Itt vagyunk, hogy chaten segítsünk neked.

Szeretnél 15% kedvezményt?*

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Maradj naprakész és értesülj a legújabb divathírekről a Zalando.hu hírlevelével!

Preferenciák kezelése

Mi érdekel a leginkább?

Ha szeretnéd megtudni, hogyan dolgozzuk fel az adataidat, látogass el a(z) Adatvédelmi nyilatkozat oldalra. Bármikor leiratkozhatsz, kötöttségek nélkül.