Faq | Fizetések | Készpénzzel történő fizetés utánvéttel

Készpénzzel történő fizetés utánvéttel

Cash on delivery

Ha az utánvétes fizetési módot választod, akkor közvetlenül azután fizetheted ki a rendelést, hogy a futártól átvetted a csomagot. Lehetőséged lesz készpénzzel vagy kártyával fizetni. Ha készpénzzel szeretnél fizetni, kérjük, győződj meg róla, hogy a pontos összeget készíted elő - előfordulhat, hogy a futár nem tud megfelelő visszajárót adni.

Kérjük, győződj meg arról, hogy a helyes szállítási címet adtad meg! Kérjük, add meg mobilszámodat is a felhasználói fiókban, hogy a futár előre értesíteni tudjon a várható kézbesítésről.

Ha csomagmegőrzőbe történő kézbesítést választottál, akkor csak kártyával tudsz fizetni.

Hogyan kaphatom vissza a pénzemet egy visszaküldött rendelésért?

Amikor online rögzíted a termékvisszaküldést, meg kell adnod banki adataidat a visszatérítéshez. Miután feldolgoztuk a visszaküldést, a megfelelő összeget automatikusan visszatérítjük a megadott banki adatokra.

Kérjük, győződj meg arról, hogy a banki adatok megadásakor az IBAN-t és a bankszámla tulajdonosának nevét helyesen adod meg. Ha nem tudod a bankszámla IBAN-számát, fordulj bankodhoz. Az IBAN-szám általában a bankod internetbankjában is megtalálható, vagy a bankod weboldalán is kereshető.


Nem találod a keresett választ?
Lépj velünk közvetlen kapcsolatba
Hívj minket

Szakembereink készek segíteni neked. A várakozási idő legfeljebb 2 percet vehet igénybe.

Hétfőtől péntekig:

08:00 - 17:00 közt

Chatelj velünk

Itt vagyunk, hogy chaten segítsünk neked.

Szeretnél 15% kedvezményt?*

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Maradj naprakész és értesülj a legújabb divathírekről a Zalando.hu hírlevelével!

Preferenciák kezelése

Mi érdekel a leginkább?

Ha szeretnéd megtudni, hogyan dolgozzuk fel az adataidat, látogass el a(z) Adatvédelmi nyilatkozat oldalra. Bármikor leiratkozhatsz, kötöttségek nélkül.