Faq | Fizetések | Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?

A Zalandónál négyféle fizetési módot kínálunk. Az alábbiakban részletesebben olvashatsz az egyes fizetési módokról.

PayPal

Bankkártya

Előrefizetés

Utánvételes készpénzfizetés

Miért nem érhető el az általam választott fizetési mód?

Sajnáljuk, ha a kedvenc fizetési módod nem választható a rendelésedhez. Egy vagy akár több oka is lehet annak, hogy az általad választott fizetési mód nem áll rendelkezésre az adott megrendeléshez:

  • A szállítási cím és a számlázási cím nem egyezik.
  • Figyelembe vesszük az egyes fizetési módok költségeit is. Egyes esetekben egy bizonyos fizetési mód magasabb költségekkel, visszatérítési díjakkal vagy kockázatokkal járhat számunkra. A fizetési módok alakítása segít csökkenteni a visszatérítési díjakat, ami fenntarthatóbb és gazdaságosabb.
  • Más platformokhoz és üzletekhez hasonlóan mi is független hitelinformációs irodákat használunk a hitelképességed megállapításához. Egyes esetekben az adataik megakadályozhatják, hogy az általad választott fizetési móddal fizethess (bizonyos megrendelések esetében).

Felhívjuk figyelmed, hogy ügyfélszolgálati csapatunknak nincs lehetősége arra, hogy megváltoztassa a fizetéskor felkínált fizetési módokat. Az adataid bizalmas kezelése érdekében azt sem tudjuk pontosan kideríteni, hogy egy bizonyos fizetési mód miért nincs felkínálva.

Ha a kedvenc fizetési módod nem elérhető, előre is elnézést kérünk. Továbbra is igénybe veheted az összes többi szolgáltatásunkat, és kiválaszthatod a többi fizetési módunk egyikét, amelyek mind ingyenesek. Fenntartjuk a jogot, hogy egyes megrendelések esetében elutasítsuk a fizetési módot.


Nem találod a keresett választ?
Lépj velünk közvetlen kapcsolatba
Hívj minket

Szakembereink készek segíteni neked. A várakozási idő legfeljebb 2 percet vehet igénybe.

Hétfőtől péntekig:

08:00 - 17:00 közt

Chatelj velünk

Itt vagyunk, hogy chaten segítsünk neked.

Szeretnél 15% kedvezményt?*

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Maradj naprakész és értesülj a legújabb divathírekről a Zalando.hu hírlevelével!

Preferenciák kezelése

Mi érdekel a leginkább?

Ha szeretnéd megtudni, hogyan dolgozzuk fel az adataidat, látogass el a(z) Adatvédelmi nyilatkozat oldalra. Bármikor leiratkozhatsz, kötöttségek nélkül.