faq | Visszaküldések és visszatérítések | Mikor kapom meg a visszatérítést?

Mikor kapom meg a visszatérítést?

A visszaküldés teljes feldolgozása akár 14 napot is igénybe vehet. Ha PayPal használatával vagy banki átutalással fizetted ki a megrendelésedet, akkor 5 munkanapon belül számíthatsz a visszatérítésre. Ha hitelkártyával fizetted ki a rendelésedet, ez akár 14 napot is igénybe vehet.

Ha ajándékkártyával vásárolt árut küldesz vissza, a jóváírást hozzáadjuk a vásárlói fiókodhoz, és azt a jövőbeni megrendeléseknél felhasználhatod. Az ajándékkártya jóváírása nem váltható készpénzre.

Utánvéttel fizetted ki a rendelésedet?

Kérjük, feltétlenül jelentsd felénk online a termékvisszaküldésed. Ott majd elkérjük a bankszámla-adataidat azért, hogy elküldhessük az árvisszatérítést.

Nincs visszaküldési információnk a 3 legutóbbi rendelésedről. Ha régebbi rendelést küldtél vissza, kérjük, nézd meg felhasználói fiókodat, hogy értesülj a frissítésekről.

Amint megkapjuk visszaküldött termékeket, és a visszatérítés feldolgozása folyamatban lesz, e-mailben küldünk róla visszaigazolást.

Kifizettem a rendelésemet, de törölték

Ha hitelkártyával fizettél, akkor nem számoltuk fel a törölt termékeket. Ha PayPal használatával vagy banki átutalással fizettél, akár 5 munkanapot is igénybe vehet, amíg a pénz ismét megjelenik a számládon."


Nem találod a keresett választ?
Lépj velünk közvetlen kapcsolatba
Chatelj velünk

Itt vagyunk, hogy chaten segítsünk neked.

Hívj minket

Szakembereink készek segíteni neked. A várakozási idő legfeljebb 2 percet vehet igénybe.

Hétfőtől péntekig:

08:00 - 17:00 közt

Szeretnél 15% kedvezményt?*

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Maradj naprakész és értesülj a legújabb divathírekről a Zalando.hu hírlevelével!

Preferenciák kezelése

Mi érdekel a leginkább?

Ha szeretnéd megtudni, hogyan dolgozzuk fel az adataidat, látogass el a(z) Adatvédelmi nyilatkozat oldalra. Bármikor leiratkozhatsz, kötöttségek nélkül.