Faq | Visszaküldések és visszatérítések | Mikor kapom meg a visszatérítést?

Mikor kapom meg a visszatérítést?

Legfeljebb 14 napot vesz igénybe a visszaküldés kezelése a raktárunkban, valamint a visszatérítésed elküldése attól a naptól, hogy a logisztikai szolgáltatótól megkapjuk a visszaküldött csomagodat. Ha PayPal használatával vagy banki átutalással fizetted ki a megrendelésedet, akkor 5 munkanapon belül számíthatsz a visszatérítésre. Ha bankkártyával fizetted ki a rendelésedet, ez akár 14 napot is igénybe vehet. A visszatérítés vagy a visszatérítés napján, vagy az általad felénk történő eredeti fizetés napján kerül regisztrálásra a banki rendszerekben.

Ha ajándékkártyával vásárolt árut küldesz vissza, a jóváírást hozzáadjuk a vásárlói fiókodhoz, és azt a jövőbeni megrendeléseknél felhasználhatod. Az ajándékkártya jóváírása nem váltható készpénzre.

Utánvéttel fizetted ki a rendelésedet?

Kérjük, feltétlenül jelentsd felénk online a termékvisszaküldésed. Ott majd elkérjük a bankszámla-adataidat azért, hogy elküldhessük az árvisszatérítést.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy külföldi IBAN bankszámlákra (beleértve a Revolut IBAN bankszámlákat is) pillanatnyilag nem áll módunkban visszatérítést küldeni. Jelenleg csak belföldi pénznemben/belföldi bankszámlára történő banki átutalásos visszatérítéseket tudunk feldolgozni.

Jelenleg csapataink egyeztetnek a bankokkal, de még nem tudjuk garantálni a megoldást. A probléma kivizsgálása folyamatban van. Kérjük, hogy a visszatérítésekhez hazai (magyar) IBAN bankszámlát adj meg. Köszönjük szépen együttműködésed és megértésed.

Nincs visszaküldési információnk a 3 legutóbbi rendelésedről. Ha régebbi rendelést küldtél vissza, kérjük, nézd meg felhasználói fiókodat, hogy értesülj a frissítésekről.

Amint megkapjuk visszaküldött termékeket, és a visszatérítés feldolgozása folyamatban lesz, e-mailben küldünk róla visszaigazolást.

Kifizettem a rendelésemet, de törölték

Ha hitelkártyával fizettél, akkor nem számoltuk fel a törölt termékeket. Ha PayPal használatával vagy banki átutalással fizettél, akár 5 munkanapot is igénybe vehet, amíg a pénz ismét megjelenik a számládon."


Nem találod a keresett választ?
Lépj velünk közvetlen kapcsolatba
Hívj minket

Szakembereink készek segíteni neked. A várakozási idő legfeljebb 2 percet vehet igénybe.

Hétfőtől péntekig:

08:00 - 17:00 közt

Chatelj velünk

Itt vagyunk, hogy chaten segítsünk neked.

Szeretnél 15% kedvezményt?*

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Maradj naprakész és értesülj a legújabb divathírekről a Zalando.hu hírlevelével!

Preferenciák kezelése

Mi érdekel a leginkább?

Ha szeretnéd megtudni, hogyan dolgozzuk fel az adataidat, látogass el a(z) Adatvédelmi nyilatkozat oldalra. Bármikor leiratkozhatsz, kötöttségek nélkül.