Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
40 termék

Viktor&Rolf - Provokatív luxus divat

A holland Viktor Horsting és Rolf Snoeren művészeti tanulmányaik során találkoztak, ahol divattervezést tanultak. Az első közös kollekciójuk rögtön elsöprő sikert aratott, három díjat is elnyert. Ezek után csendesebb évek következtek, majd 1998-ban elérkezett az áttörés: az első haute couture kollekció bemutatója a párizsi divathéten. A fekete-fehér bemutató merész volt, akárcsak a rengeteg anyagból készült aszimmetrikus ruhák. A tervezőpáros rajong a commedia dell'arte alakjaiért, különösen Pierrot-ért, az ő stílusa időről időre visszaköszön a kollekciókban. A divat avantgard megközelítése, szürreális kontraszokkal tarkított provokatív megjelenés - immáron bő két évtizede, manapság már a neves nemzetközi márkákat tömörítő OTB csoport tagjaként.

Látványos szépség és váratlan elegancia - Viktor&Rolf kollekciók

A Viktor&Rolf kollekciók teljesen új megközelítésben látják és láttatják a divatot: meghökkentően provokatív megjelenést, teljes művészi élményt kínálnak a ruhákkal. Pierrot fekete-fehér színei, a ruhák jellegzetes sziluettje gyakran visszaköszönnek. Tűnj ki a tarka tömegből fekete-fehérben: például egy tyúklábmintás, tollakkal díszített ruhában, vagy a kontrasztos panelekből varrt és nagy, fényes gombokkal díszített miniruhában. A feltűnő darabok extravaganciáját tompíthatod egy visszafogott kiskabáttal - vagy épp ellenkezőleg, ki is emelheted egy hasonlóan egyedi cipővel és táskával. A hangsúlyos, kontrasztos díszítések a ruhaujjakon és a nadrágszárakon rendkívül látványos részletek, más kiegészítőt szinte már nem is kívánnak ezek a szettek.

Redők, fodrok, hajtások és masnik mindenhol

Szintén a commedia dell'arte szereplője Colombina - a rá jellemző stílusjegyek a hangsúlyosan nőies darabokon köszönnek vissza elsősorban. A gazdagon redőzött felsők előnyösen nyújtják a karcsú alakot, a sűrűn rűncolt túlzóan bő ujjak látványosan szélesítik a vállat, a vállon, dekoltázson elhelyezett masnik nőies bájt kölcsönöznek. Az egyszerűbb szabásvonalak a szokatlan mintáktól kelnek új életre: a virágos nadrágokban vagy élénk kockás kosztümökben sehol nem leszel észrevétlen. A Zalando most elhozta neked a holland luxusmárka legelbűvölőbb és kissé provokatív modelljeit. Légy merész, mutasd meg a formabontó egyéniséged és válassz egy igazán extravagáns darabot a Viktor&Rolf kollekciókból.