Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
3 931 termék
melismakrac
melismakrac
3 termék
Kövesd a neked tetsző márkákat
Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.

Trendyol – egyedi és divatos darabok megfizethető áron

A Trendyol elnevezésű márkát egy török származású vállakozó hölgy, Demet Mutlu alapította 2010-ben, miután otthagyta a világhírű Harvard Business Schoolt. Vállalkozása elindításával legfőbb célja az volt, hogy egy olyan megfizethető divatmárkát hozzon létre, amely megfelelő összeállításokat biztosíthat mind a hétköznapokra, mind pedig a különleges, ünnepi alkalmakra is.

Emellett, a márka filozófiájának fontos eleme, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye az interneten történő vásárlást. Ennek a víziónak és az alapítók töretlenül kitartó munkájának köszönhető az a végtelenül széles és sokszínű választék, amit a Trendyol kínálatában érhetünk el, immáron a Zalando webshopjában is.

A Trendyol márkánál széles a választék mindenkinek

A Trendyol a nők, a férfiak és még a gyermekek számára is igazán széles választékkal rukkol elő. Kínálatukban elérhetőek különlegesebbnél különlegesebb ruhák, blézerek, blúzok, szoknyák, de akár az olyan alapdarabok is, mint a farmer, valamint különféle pulóverek. Ezek egyértelmű, hogy örökzöld darabokként minden gardróbba remekül beleillenek, sokoldalúságuknak köszönhetően pedig igazán remekül kihasználhatóak.

Mindezek mellett, a Trendyol márka lehetőséget kínál hosszú, fehér ruhák vásárlására, amelyek akár polgári és templomi esküvőkre is remek választásnak bizonyulnak. A ruhák mellett pedig a cipők és táskák szerelmesei is örülhetnek, hiszen webshopunkban elérhetőek a prémium minőségű Trendyol lábbelik és különböző stílusú táskák is.

A Trendyolnál nem számít az évszak

A Trendyolnál nem számít, hogy éppen milyen évszakot írnak, hiszen mindenre fel vannak készülve. Ha éppel a nyári kánikulában ideális, lenge ruhákat és ezekhez passzoló szandálokat kívánsz vásárolni, tekintsd hát meg webshopunkat. Emellett, az őszi-téli, jóval hidegebb időjárásra is segítünk neked felkészülni, ugyanis a vastag, kötött pulóvereket, meleg kabátokat és divatos kiegészítő sapkákat, kesztyűket is kínál a Trendyol.

Szűrj rá kedvenc színedre, válaszd ki a számodra leginkább tetsző szabás típust, tekintsd át az elérhető anyagok listáját, majd válaszd ki a tökéletes darabokat. Mindezek mellett, nyomj rá a fenntarthatóság szűrőre, ha ez a szempont is prioritást élvez nálad. A Trendyolban biztosan nem fogsz csalódni!