Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
580 termék

Ismerkedj meg a Valentino Bags képviselte merész eleganciával

A Valentino Bags alapítója, Mario Valentino már egészen fiatalon megcsillogtatta tehetségét. Az 1900-as évek közepén cipőkészítő apja nyomdokaiba lépve megalapította saját cégét. Hamar nagy népszerűségre tett szert, egyedi elgondolásainak köszönhetően pedig nemsokára a francia Vogue címlapján és több európai múzeumban is visszaköszöntek alkotásai.

A merész innovációk és a művészi elgondolások a szupersztárok és a nagyközönség figyelmét egyaránt elnyerték. Színészek és hírességek mellett többek között az Egyesült Államok egykori First Ladyje is előszeretettel viselte a divatos Valentino termékeket.

Ha szívesen megismerkednél egy márkával, ami a megalapítása óta eltelt hetven év alatt sem veszített autentikusságából, a Valentino Bags termékeit bátran ajánljuk figyelmedbe. Lépj be a hamisítatlan olasz divatszakértelem fémjelezte merész, mégis kifinomult produktumok világába, és hagyd, hogy az izgalmas megoldások téged is magukkal ragadjanak.

Valentino Bags táskakollekció: egy olasz márka modern megoldásokkal

Mi teszi igazán különlegessé a Valentino Bags termékeit? Az izgalmas elgondolások, kifinomult vonalak és bájos színek mellett a munkafolyamat során tanúsított aprólékos részletesség. A táskákat a mai napig ugyanazzal a tradicionális módszerrel készítik, mint az alapító idejében. A gyártási folyamat Olaszországban kezdődik, ahol kiválasztják a táskák alapjául szolgáló, minőségi anyagokat. Ezután az alapanyagok a 150 készítő egyikéhez kerülnek, akik az elejétől a végéig kézzel készítik el a divatmárka termékeit.

A tradicionális bőr táskák mellett kollekcióikban többek között műbőr, poliészter, szatén és fonott darabok is megtalálhatóak. Természetesen egyik termékről sem maradhat el a hangsúlyos márkajelzés, mely egyben garanciát nyújt a páratlan minőségre.

A táskák között egyaránt találhatsz elegáns, ünnepi eseményekre illő darabokat, és könnyed, hétköznapokhoz megfelelő produktumokat. Az élénk, figyelemfelkeltő színekben pompázó Valentino Bags táskák markáns elemei lehetnek az egyszerű letisztultsággal megalkotott szettjeidnek. A lágy, neutrális és klasszikus árnyalatban játszó termékek harmonikusan simulnak bele bármely outfitbe. Az olasz márka táskáival így csak rajtad áll, mit hozol ki megjelenésedből. Egy biztos: a táskád meghatározó része lesz divatos, egyediséggel megalkotott szettednek.

Tűnj ki a tömegből egy merész, mégis kifinomult designer termékkel

Mikor a Valentino Bags termékei mellett döntesz, abban biztos lehetsz, hogy megjelenésed cseppet sem lesz szürke és átlagos. A táskákból áradó autentikus egyediség és modern divatszakértelem minden divatrajongó figyelmét felkelti majd. Csak rajtad áll, mit hozol ki outfitedből. A Zalandón sokszínű Valentino Bags kollekciónkkal biztosítjuk, hogy könnyedén megtaláld az egyéniségedhez igazán passzoló darabokat.

Mutasd meg a benned lakozó egyedi stílusikont egy, a természet szépségét idéző, merész, élénkzöld táskában. Indulj a legközelebbi shoppingolásra egy álmodozó hangulatú, pasztell lila bevásárlótáskával. Válassz egy csillogó láncokkal díszített, ekrü árnyalatú kistáskát letisztult estélyi ruhád mellé. Vagy utazd körbe a világot egy teljesen hófehér, keresztpántos táska megbízható társaságában. Ha pedig egy sportosan elegáns szettet állítanál össze, szerezz be egy laza, fekete övtáskát kiegészítésként. Egy biztos: bármelyik opciót is választanád, a Zalando színes kínálatában biztosan nem fogsz csalódni.

Mario Valentino ambiciózus és merész elgondolásai hetven évvel az alapítás után is igen jól érvényesülnek az olasz márkában. Az autentikus olasz minőség modern szabásvonalakkal és precíz anyagfelhasználással párosul, hogy végül elhozza számodra a divatos táskákat. A Valentino Bags termékeivel megragadó, mégis letisztult hatást közvetíthetsz, így könnyedén bezsebelve az elismerő pillantásokat. Válogass bátran sokszínű kollekciónkból, és érezd az eredeti olasz designer minőség nyújtotta különleges megjelenést.