Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
4 296 termék

Urban Classics, a megfizethető minőség

Az Urban Classics igazi jófej a divat történetében. A márka elképesztő mennyiségű területét képes lefedni az öltözködésnek, hiszen a fehérneműtől a sapkáig kínál szinte bármit, amire a férfiaknak, hölgyeknek és gyerekeknek csak szüksége lehet. Mindezt elérhető áron is kiváló minőségben teszi, ahogyan az egy klasszikus német brandtől elvárható.

A márka története 2001-ben indult. Tim Brecht Ober-Ramstadt városában olyan kollekciót szeretett volna létrehozni, ami a hiphop kultúra elemeit használja, de hordható, minőségi és megfizethető. A koncepció annyira bevált, hogy nem kellett hozzá öt év, hogy az Urban Classics már hét országban is jelen legyen. Két évtized alatt a márka az internetet is meghódította.

A márka széles termékskáláját az egyszerűség jellemzi. A tervezők felhasználták a hiphop kultúra előnyeit, de száműzték a sallangokat, a túlzó díszeket. Ennek köszönhetően egy nagyon jól hordható, könnyen kombinálható márka született, ami hamar meghódított a szíveket.

Urban Classic ruhák - nem csak a suliba

Az Urban Classics ruhák legnagyobb rajongói valószínűleg az édesanyák, akik kamasz gyereket nevelnek. A fiatalok ruhái ugyanis nagyon nagy terhelésnek vannak kitéve. Az iskolások szívesen próbálgatják a szárnyaikat, ha a különböző stílusokról van szó, ráadásul nem mindegyikük szeret órákat tölteni a készülődéssel.

Az Urban Classics ruhák magas minőségükkel, egyszerű, laza stílusukkal és tiszta, erőteljes színeikkel nem csak az iskolásoknak ideális. Mindenkinek, akinek arra van szüksége, hogy használhassa a ruháit. Metróról le, mozgólépcsőn fel, sáros zebrán keresztül: ezek a darabok veled kalandoznak a városi dzsungelben.

A márka itthon talán legismertebb darabjai a kabátok, hiszen a hazai viszonyok között talán ezek a ruhák vannak a legnagyobb terhelésnek kitéve. Az Urban Classics nagyon tartós anyagokkal dolgozik, a letisztultságnak köszönhetően pedig egy-egy dzseki akár több szezonra szóló remek befektetés is lehet.

A lazaság nem rendetlenség

A laza, sallangmentes öltözködés nem jelent lustaságot vagy igénytelenséget - csupán azt jelzi, nem csak a megjelenésed, de a cselekedeteid is fontosak. Az Urban Classics ruhákat gyakran láthatod futárokon, szerelőkön, árusokon - olyan embereken, akik érted dolgoznak és akik a város működtetik.

Legyél te is része ennek a pezsgő, színes és aktív közösségnek! Viselj olyan ruhát, amelyben jól érzed magad, és ami téged szolgál a mindennapi szolgálatod során.

Fiatalos, kényelmes, tartós ruhákat keresel? Válassz az Urban Classics széles kínálatából a Zalandón.