Katalógus

Legnépszerűbb szűrők
297 termék

Kövesd a neked tetsző márkákat

Sieh neue Artikel und Kollektionen von diesen Brands zuerst.
barbiedrugz
barbiedrugz
barbiedrugz·

Kaliforniai álomból ikonikus UGG cipők

Az UGG története egészen az 1970-es évek végéig nyúlik vissza. Ekkoriban történt ugyanis, hogy az ausztrál szörfös, Brian Smith Dél-Kaliforniába költözött, hogy valóra váltsa álmát. Egy olyan cipőt szeretett volna tervezni, ami egyediségével kitűnik az általa ismertek közül. Végül megalkotta báránybőrből készült, ikonikus lábbelijét és ezzel új korszakot nyitott a divattörténelemben.

Az UGG által képviseltszokatlanul autentikus megjelenés nemcsak a dél-kaliforniai strandkultúra szimbóluma lett, de az egész világon a divatrajongók célkeresztjébe került. Mára a cipők mellett egyéb ruházati termékeket, kiegészítőket és háztartási eszközöket is gyártanak.

Tapasztald meg az eredeti UGG életérzést a Zalando kínálatában! Kollekciónk nők, férfiak és gyermekek számára is izgalmas termékeket kínál.

Az autentikus és minőségi ruházati márka

Az UGG elkötelezett a hosszan tartó prémium minőség és a korszakalkotó dizájnok iránt. A prémium alapanyagok felhasználásában betöltött vezető szerepüknek köszönhetően termékeik kényelmességükről ismertek. Céljuk, hogy bármely élethelyzet kihívásai során komfortosan és stílusosan vedd az akadályokat.

Az UGG cipők viselését talán egy kedves családtagod vagy legjobb barátod öleléséhez lehet leginkább hasonlítani. A ruhákból, cipőkből és kiegészítőkből sugárzó eredetiség keretet ad outfitednek, hogy magabiztosan éld mindennapjaidat.

Akár egy puha és vidám bokacsizmát, akár egy játékos papucsot keresel, a Zalandón megtalálod a tökéletes darabokat. A modern formatervezés és a merész színek okozta egyedi összhatás jól kiemeli majd sziporkázó egyéniségedet. Nézz körül még ma a kínálatunkban!

Egy nagy lépés a Fenntarthatóbb jövő felé

Az UGG-nál kiemelt fontosságú, hogy tevékenységük a Fenntarthatóbb jövővel összhangban történjen. Ennek szellemében folyamatosan törekednek arra, hogy gyártásuk során csökkentsék a károsanyag-kibocsátást. A klímaváltozás okozta negatív hatásokat újrahasznosítással, a vízfelhasználás csökkentésével és a bio és növényi alapanyagok felé fordulással igyekeznek minimalizálni. Terveik szerint az elkövetkezendő években további innovatív megoldásokkal csökkentik majd a hulladéktermelést.

Ha te is hiszel egy Fenntarthatóbb jövőben, az UGG termékeivel stílusosan képviselheted elveidet. Válogass a Zalando színes választékából! Légy merész, trendi és érezd jól magad a bőrödben!