Női termékek

Legnépszerűbb szűrők
3 760 termék

Egyedi divat elérhető áron: ONLY női termékek

A több mint 25 éve a divatpiacon jelenlévő márka nevével ellentétben nem csak egy dolgot kínál, hanem tulajdonképpen a divatos öltözködéshez szükséges darabok valamennyijét. Nőknek, férfiaknak és kicsiknek szóló termékeik széles palettáját még felsorolni is nehéz.

Ikonikus farmernadrágok, kötött felsők, kabátok, cipők, fehérneműk éppúgy helyet foglalnak benne, mint éjszakai és sportviseletek, táskák, fürdőruhák, kendők és egyéb divatos darabok. Az ONLY tervezői elérhető áron kínálnak egyedi termékeket széles korosztályok számára. Egyszerre lazább, urbánus mindennapi darabokat a fiatal városi lányoknak és formálisabbakat a munkahelyi megjelenéshez.

Az ONLY gazdag kínálatában gyakorlatilag az év 365 napjára megtalálod azt amire szükséged lehet. Legyen szó irodai, vagy iskolai szettről, a barátokkal töltött vidám görbe estékről vagy épp egyedibb családi alkalmakról a brand mindent lefed. Sőt még a tengerparti nyaraláshoz, sportoláshoz és esti kanapén való lazuláshoz is találsz kényelmes és megfizethető kreációkat.

Ikonikus farmerek és minden más az ONLY női termékkínálatában

Noha kezdetben a dán családi vállalkozás elsődlegesen ikonikus farmerokra összpontosított, mára rendkívüli népszerűsége annak tudható be, hogy mindent (is) terveznek. Így kínálatukban, ezeken a továbbra is elérhető, időtálló farmernacikon túl, nyári ruhákat, pulcsikat, kardigánokat, bikiniket, felsőket, blúzokat, szexis fehérneműket is megtalálsz.

A márka filozófiájának értelmében, ami a fentieket összeköti az a megfizethető ár, a minőségi tervezés és a kortalan és mégis a kortárs divatot követő stílus. Klasszikus stílus egy kis kortárs csavarral, így tudnák ezt leírni.

Ennek eredményeképp hoztuk el neked az ONLY női termékkínálatának olyan igéző darabjait, mint például a több színben elérhető, A-vonalú szoknyák, az azokhoz könnyedén párosítható váll lengetős neccfelsők, romantikus vagy épp vagány fehérneműk. A hidegebb napokra prímán helytálló, feliratos kötött pulcsik, hosszabb kardigánok, blézerek is itt vannak.

Mindenki talál magának valamit az ONLY női termékek között

Különösen figyelmedbe ajánljuk a Zalando oldalán elérhető ONLY kiegészítők kimeríthetetlen tárházát, ebben is a színes kendőket, bizsu ékszereket, kézitáskákat, öveket és zoknikat. Az ONLY-nál legyen az a téli-őszi vagy épp a tavaszi-nyári kollekció mindig érdemes körbenézni, hiszen pár kattintással, könnyedén szerezheted be kedvenc nyári, virágmintás ruhádat, vagy épp midi szabású, hosszú ujjú ingruhákat.

Természetesen nem is az ONLY-ról lenne szó, ha nem szerepelnének itt a márka kultikus farmertermékei. Ebben nem csak a hiper kényelmes és többféle fazonban elérhető nadrágokra hagyatkoztunk, hanem hoztuk neked farmeringeket, ruhákat, kabátokat, kantárosokat.

Az ONLY széles anyagkínálata, amelyben a farmeren túl, a bőr, a textil, a gyapjú, a flitteres, a kötött vagy épp a sifon is megtalálható is arra ösztönöz, hogy kreativitásodat szabadon engedve variáld ezeket a divatcikkeket már meglévő ruháiddal vagy akár egymással is. Könnyedén alkothatsz unikális szettet például az ONLY egyik trapézolt hatású nadrágjával és fehér színű ujjatlan felsőjével, amihez már csak egy színes kézitáskánt kell választanod, és kész is a divatos outfit.